Српски Покрет Двери - Лого
Search
Otvoreno pismo Ženske snage Dveri Željku Mitroviću

G-dine Mitroviću, mi jesmo savremeni. Naša savremenost je tolika da verujemo u mogućnost da se našoj deci ponudi kvalitetan, kreativan program koji će im omogućiti da razvijaju svoje potencijale, da uče i napreduju, da grade zdrav sistem vrednosti.

Poštovani gospodine Mitroviću,

Istina je da je cela Srbija bila zbunjena Vašom najavom da će u rijaliti ući beba. Oprostićete što smo i mi sami bili u čudu i što smo, zabrinuti, reagovali. Poverovali smo, bez obzira na činjenicu da po svim zakonima, ljudskim, moralnim i državnim, to ne bi smelo da bude moguće. Ipak, možete li nas kriviti? Ako je naš utisak da ovakvi zakoni za Vas ne važe pogrešan, nađite u svom toplom srcu volje da nam oprostite.

Činjenica da je u rijaliti ušao majmun umesto bebe ne čini ovaj program ništa manje problematičnim nego što već jeste. Podjednako je problematično nazivanje ljudi, koji zastupaju političke stavove koji Vama nisu bliski, zverima – i to je ono na šta Vam moramo skrenuti pažnju.

Mi ne streljamo i ne spaljujemo. I iznenadili biste se koliko smo savremeni. Naša savremenost toliko daleko ide da priželjkujemo da se sa Nemačkom, Rusijom i Amerikom poredimo po nekom značajnijem dostignuću nego što je to rijaliti.

Naša savremenost je tolika da verujemo u mogućnost da se našoj deci ponudi kvalitetan, kreativan program koji će im omogućiti da razvijaju svoje potencijale, da uče i napreduju, da grade zdrav sistem vrednosti.

Rečju – nešto bolje od majmuna u rijalitiju. Naša je ljubav prema građanima ove zemlje tolika da verujemo da bi u drugačijoj vrsti programa oni značajno više uživali. Ne zamerite što tako mislimo o njima, Vi, koji smatrate da oni ne zaslužuju bolje od majmuna i rijalitija.

Ne, žao nam je, gospodine Mitroviću. Mi nismo zveri. Mi smo samo ljudi od ukusa.

U ime svih građana Srbije, članova i simpatizeri Dveri koje ste izvoleli uvrediti,


Ženska snaga Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: