Српски Покрет Двери - Лого
Search
Poslaniku Dveri Ivanu Kostiću, Natalija Poklonskaja uručila odlikovanje

Deputat Ruske dume Natalija Poklonskaja primila je delegaciju Dveri predvođenu narodnim poslanikom Ivanom Kostićem i tom prilikom uručila mu orden za „Odanost zakletvi“ na predlog Asocijacije veterana ruske policije.

Delegacija Dveri je u srdačnom razgovoru razmenila mišljenje i ideje o budućoj saradnji na polju politike, privrede i kulture, sa posebnim osvrtom na saradnju Srbije i Krima.


Narodni poslanik Ivan Kostić preneo je pozdrave predsednika Dveri Boška Obradovića i zahvalio se Nataliji Poklonskajoj i njenim saradnicima na ukazanoj časti uz obećanje da ćemo i dalje raditi na saradnji međuparlamentarne saradnje Srpskog pokreta Dveri i ruskih političkih organizacija.


Natalija Poklonskaja je izrazila zahvalnost Ivanu Kostiću na njegovom dosadašnjem integritetu i doslednom radu na razvoju prijateljstva Rusije i Srbije.


Pored Ivana Kostića, delegaciju Dveri u prvom radnom danu posete Ruskoj Federaciji, činili su Dragana Trifković, predsednik Saveta za spoljnu politiku Dveri, Radoš Pejović, predsednik Saveta za porodicu Dveri i Jugoslav Kiprijanović, viši savetnik u poslaničkoj grupi Dveri u Narodnoj skupštini Republike Srbije.


 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: