Српски Покрет Двери - Лого
Search
Pred Merkelovom Vučić narušio teritorijalnu celovitost Srbije

Sa ovom vlašću Srbija nema nikakvu budućnost, jer su Vučić i njegova kamarila spremni da brutalno pogaze i poarče sve što nije njihovo zarad sopstvenog bogaćenja i opstanka na vlasti.

Juče. 27.februara 2018. u 22 časa i 55 minuta objavljena je vest agencije BETA o poseti Vučića Nemačkoj, u kojoj doslovce stoje tri skandalozne poruke upućene srpskoj javnosti:


1. Najpre, Vučić je pred Merkelovom obećao rešavanje pitanje granica sa takozvanom državom Kosovo!


Citat iz izveštaja: „Kako god da rešimo pitanje naših granica sa Prištinom, kako god da rešimo teritorijalno pitanje sa Kosovom, neće biti konflikata. Ta vrsta razrešenja dovodi do prestanka sukoba Srba i Albanaca. Apsolutno sam siguran da će ukloniti neprijateljstvo koje postoji više od 100 godina“.


 

2. Vučić već sad jasno stavlja do znanja da pristaje da tokom ove godine potpiše pravno-obavezujući sporazum s  tzv. Kosovom!



Citat iz izveštaja: „Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija, ukoliko Beograd i Priština do 2019. potpišu pravno obavezujući sporazum, dobiti sve garancije za ulazak u Evropsku uniju do 2025. godine.“

 


3. Vučić preti i plaši građane Srbije lošom budućnošću ukoliko spreče potpisivanje kapitulantskog sporazuma!


Citat: „Predsednik Srbije kazao je da bi nepotpisivanjem sporazuma Srbija bila zaustavljena na svom evropskom putu i izgubila bi direktne strane investicije.“


Podsećamo je da postoje članovi 305, 307. i 308. Krivičnog zakonika – rušenje suvereniteta, nezavisnosti i teritorijalne celine Republike Srbije, što je krivično delo, a Vučić i Brnabićeva neka razmotre posebno član 308. Krivičnog zakonika o nasilnoj promeni ustavnog uređenja Republike Srbije što je krivično delo, takođe.


Dok predsednik i premijer direktno propagiraju kapitulaciju, država je ugrožena brutalnim gaženjem Ustava Srbije od istog tog koji se zaklinjao nad Miroslavljevim jevanđeljem, a sada nastavlja prljavi posao započet Briselskim sporazumima.


Tražimo ostavke ovog izdajničkog režima  u ime Srbije!

 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: