Српски Покрет Двери - Лого
Search
Predsednik opštine traži da novinari ponovo kleče

OO DVERI u Prijepolju najoštrije osuđuje napad na dostojanstvo i profesiju novinarstva. Tačnije, na kamermana lokalne televizije u Prijepolju, Radovana Čarkilovića, koji je na radnom zadatku, dok je snimao prilog sa dvanaeste sednice Skupštine, verbalno vređan na najprimitivniji način od strane predsednika opštine Dragoljuba Zindovića.

Podsećamo javnost da je i u prethodnom periodu bilo sličnih situacija od strane predstavnika vlasti, ali da je za razliku od prošlih slučajeva, ovaj put kamera sve zabeležila.

Predsednik opštine je u više navrata do sada sa omalovažavanjem, uvredljivo i nepristojno govorio kako na sednicama opštinskog parlamenta tako i u javnim nastupima.

Kao posledica svega pomenutog, danas smo svedoci da su lokalni novinari predmet vređanja i šikaniranja od strane Dragoljuba Zindovića.

Srpski pokret DVERI u Prijepolju poziva predsednika opštine da se odmah javno izvini pomenutom novinaru.

Najoštrije osuđujemo vređanje, ometanje  rada i nasilje nad novinarima, što je u Srbiji postao manir bahate vlasti SNS-a i njihovih partnera od republike do lokala. Ovo potvrđuje da su Dveri u pravu kada predlažu opoziciji da se uloži zajednički napor za postizanje slobode medija za predstojeće izbore, jer bez toga neće biti fer i poštenih izbora, a bahata vlast naprednjaka biće još nasilnija.





OO Dveri  Prijepolje


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: