Српски Покрет Двери - Лого
Search

Најава почетка радова на изградњи депоа за метро у Београду је почетак краја Београда, који ће постати град без воде за пиће! СНС све уништава па не преза ни да то буде водоизвориште Макиш.

      Данас СНС жели да почне радове на изградњи метроа у Београду. Колико је то сулуда идеја, колико је то опасно по све који овде живе, изгледа да грађани Београда нису ни свесни, обзиром да нема реакција на све ове криминалне радње. А највећа од њих је свакако цена коштања метроа, која је „преко ноћи“ нарасла са 2 на 6 милијарди евра. И док у свим другим европским градовима цена по километру изградње метроа кошта 40-60 милиона евра, у Београду ће сваки километар коштати преко 100 милиона евра. Ко ће ту разлику у цени ставити у свој џеп?

Указујемо и на чињеницу да је Српки покрет Двери још од 2019. године у свакодневној борби за очување Макиша и Макишког поља и од тога нећемо одустати. Ми јесмо за изградњу метроа који је Београду неопходан, али се противимо изградњи трасе метроа од једне ливаде као што је сада случај сада на Макишком пољу где нико не живи, до друге ливаде. Ми се противимо да се гради метро који неће решити саобраћајну гужву, број аутомобила на улицама и који неће скратити наше време путовања.

Овај Весићев  метро отплаћиваће цела Србија која нема ни основне услове за живот – пут, амбуланту, продавницу, школу, посао. Циљ данашњег почетка изградње метроа је лично страначки интерес највиших функционера СНС – од Алексанрда Вучића преко Ане Брнабић, Синише Малог до Горана Весића.

Српски покрет Двери најављује окупљање и конференцију за новинаре у 10 часова на Макишком пољу. Почетак градње метроа у Београду је почетак краја и слома СНС. Дођите да то заједно забележимо и дођите да покажемо да нам је стало до водоизворишта Макиш, да ми немамо алтернативу за неки други извор пијаће воде и да ћемо то бранити свим законским средствима.

[ngg src=“galleries“ ids=“483″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Видео прилог можете погледати овде:

 

 

Радмила Васић

Члан Председништва Двери
Председник градске организације Двери у Београду

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: