Српски Покрет Двери - Лого
Search

Данас се одржава 24. седница Скупштине града Београда у сали 1 „Сава центра“, бившег објекта који је био имовина Београђана и који је ова СНС власт поклонила „Делти“ и Мирославу Мишковићу.

     Моје прво питање за све челнике града данас је било: колико ће Горан Весић платити закуп ове сале да би се седница одржала и то од наших пара, односно из буџета града? Да подсетимо да су Двери биле против продаје „Београђанке“ и против продаје „Сава центра“ и обећали смо да ће та продаја бити детаљно преиспитана, а кривци бити одговорни и новчаном и затворском казном, лустрирани и да ће им бити одузета незаконито стечена имовина и враћена у буџет града Београда.

Данас је ипак важно да скренемо пажњу на неиспуњена обећања дата грађанима Београда од стране челних људи града Зорана Радојичића и Горана Весића, као и свих осталих функционера СНС-а у Београду, која се тичу рада и функционисања живота у Београду, а која нису испуњена.

Уједно смо након одржане конференције за медије предали захтев да нам се доставе све информације о томе, а које се вешто крију од грађана и које се покривају новим лажима и новим обећањима. Желимо да поручимо Београђанима, али и свим грађанима Србије да никада више не опраштају ниједно неиспуњено обећање и ниједну лаж, ма од кога долазила и да добро памте све грешке политичара као и да науче да је боље мењати власт и на шест месеци него имати једне исте потрошене политичаре тридесет и више година.

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде

 

Радмила Васић

Председник ГрО Двери Београд

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: