Српски Покрет Двери - Лого
Search

И поред кривичне  пријаве, Александар Ерор је изабран на функцију председника Скупштине ГО Звездара!


     На конститутивној седници ГО Звездара одржаној 19.08.2020. године у Установи културе “Вук Стефановић Караџић“ верификовани су мандати одборника, где СНС  има апсолутну већину и где нема опозиције или је толико минорна да не треба трошити речи на њу. То је ипак само конструктивна “Вучићева опозиција“ која је изашла на изборе само како не би било да је искључиво СНС учествовала на истим.

Наравно певачице Весна Змијанац и Неда Украден, као и још неке сада јавне личности – одборници са листе СНС-а, нису се ни појавили  да испоштују поверење  чланова СНС странке  које им је дато.

Ипак, поверење чланова СНС, председника странке и саме структуре СНС-а, добио је поново Александар Ерор, досадашњи председник Скупштине ГО Звездара који је ПОНОВО изабран на “ИСТУ“ функцију, тј. награђен је и ако постоји основана сумња да је злоупотребио службени положај и фалсификовао документацију.

За само две године (2018. И 2019.) општина Звездара је потписала, оверила и исплатила 112.082.113 динара на основу неизвршених радова на “одржавању некатегорисаних путева на територији општине Звездара“. Овај износ од 112.082.113 динара НИЈЕ  уговорени износ него  РЕАЛИЗОВАНИ који је општина Звездара,извођачу радова “Изотекс“ из Београда исплатила, а да путева НЕМА тамо где пише у документацији да их ИМА.

[ngg src=“galleries“ ids=“281″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] Својим присуством испред УК “Вук Стефановић Караџић“ Српски Покрет Двери је још једном покушао да скрене пажњу да не може да буде “да је маца појела ПУТЕВЕ“, да тих путева нема и покушали смо и свим осталим, неверним Томама, да кажемо да размисле коме они дају поново поверење после свих оптужби које постоје. Учинило смо и да “оптуженима“ буде бар мало непријатно ако уопште знају шта то значи!

Поставља се питање: Шта још треба да ураде обични грађани када открију криминал и корупцију ако се из приложеног и досадашњих реакција владајуће СНС странке види да сви они који су оптужени напредују, а не завршавају  у затвору? Шта? Разочарају се, ћуте и на крају кажу да они ту не могу ништа!

А то баш хоће Српска напредна странка са својим функционерима, да сви ћутимо  како би они могли да раде шта хоће и желе, а да за то не буду санкционисани! Као и када су у питању многе друге афере које СНС покушава да заташка, обесмисли и разводни до те мере да сви постану неми и немоћни! То је злочин који СНС ради сопственом народу у својој земљи вршећи власт и газећи све људско, поштено и културно у својим гласачима и својим грађанима зарад парчета власти!         
 
То се управо дешава и у општини Звездара! Међутим, овога пута су се преварили! Не да нећемо одустати него нећемо ни престати да свакодневно указујемо на све законске начине, да сви они који су прекршили закон у ма ком облику неће бити на функцијама него у затвору! То обећавамо и новопостављеном, а оптуженом председнику Скупштине ГО Звездара Александру Ерору јер је ћутао, а знао је и морао да зна да се крши закон, који први он мора да поштује и спроводи.
 

Радмила Васић
Члан Председништва Двери

Председник ГрО Двери Београд

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: