Српски Покрет Двери - Лого
Search

Чудан политички програм има ЛСВ, те Бошко брани Цркву, те Бошко позива на бунт, те Бошко не брани Васкрс, те Бошко слави 1. мај. Где су овде грађани Војводине, господо обмањивачи из ЛСВ?

Не морам да објашњавам да су Двери једина политичка организација која се борила за слободно исповедање вере и слободу мишљења, посебно уочи Васкрса, где су прекршена сва људска права забраном присуства на Литургији.

Бошко Обрадовић 1. мај није ни поменуо. Он је истакао да су грађани Србије поново утамничени и да је државни удар још увек на снази и да је време за побуну и слободу.

Смета вам што се Бошко бори за права свих грађана, па и вас, наследника комунистичке идеологије, али њему то не смета, јер верује да сваки човек има право на слободу мишљења, чак и ви, проверени манипулатори.

Ви сте заговорници грубог дијалога и лажне демократије, јер вам тако мутно време даје шансу да опстајете.

Морате се већ једном помирити да Бошко Обрадовић постоји и да ће наставити да бистри мутну политичку сцену све док се не избори за оно најважније, слободу. У тој слободи сигурно неће више бити места за лажну и хушкачку политику какву води ЛСВ.

 

Радош Пејовић

Председник ПО Двери за Војводину

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: