Српски Покрет Двери - Лого
Search

За двадесет година Ваше владавине тј. држања грађана Зрењанина као талаца, све што сте имали да кажете о пијаћој води је – Радићемо више. Заиста је време да се повучете са политичке сцене и ослободите недужне таоце, нас, грађане Зрењанина.

     Након што је почело урушавање власти СНС-а у Зрењанину, Горан Кнежевић је упутио грађанима Зрењанина писмо које вређа сваког пристојног човека и људско достојанство.

Све сте рекли само не оно што сте требали, коме је ишао новац од малверзација око Фабрике воде и зашто сте лагали своје суграђане да ће добити пијаћу воду? То је сада тема о којој ћутите, а држала Вас је на власти све ове године.

Подсетићу Вас да сте 2011. као представник опозиције изјављивали да проблем воде мора хитно да се реши, па сте 2015. као власт изјавили да ће вода бити решена за осам месеци и да Зрењанинци више не смеју да буду грађани другог реда.

Све то понављали сте сваке године, да би председник Вучић у јануару ове године рекао да не зна зашто проблем са водом није решен и да кривци за то треба да заврше иза решетака.

И завршили су иза решетака, али не кривци, већ они који су извршавали наређења. Где сте Ви у целој овој причи? О томе нисте писали у свом писму, већ сте жртвовали своје пријатеље да бисте остали на власти. Не заборавите, цео град је пре десет година скупљао потписе да се Ви пустите из затвора, јер су Вам веровали. Исти ти грађани које сте преварили и злоупотребили. То Вам никад неће заборавити.

Пишете како сте унапредили Зрењанин новим фабрикама, школама, вртићима, ауто-путем, факултетима…

Да ли Ви министре знате шта пишете? Причате о Зрењанину или неком развијеном европском граду, пошто Зрењанинци о овоме немају појма.

Ми знамо за фабрику аутомобилских гума Шандонг Линглонг из Кине, која није у Кини добила еколошку дозволу за изградњу фабрике, јер је велики загађивач, па је министар Кнежевић одлучио да Зрењанинце изложи тровањем. И ова фабрика неће унапредити живот Зрењанинаца, већ ће развијати свој производни потенцијал, а ми им служити као јефтина радна снага.

Колико је новца добила СНС да доведе оваквог загађивача, због којег ће Зрењанин постати град болесних, а колико Ви?

Ми Вас и гледамо кроз Ваш рад, али и изјаве Ваших страначких колега и доскорашњих пријатеља, који више не желе да ћуте о Вашим мутним радњама и рекетирању директора јавних предузећа.

Ваша бахатост ће Вас коштати.

Сви у Зрењанину сада знају да сте их лагали и више немате подршку, чак ни чланова СНС-а, који су схватили да сте све радили за себе и своје кумове.

Кула од карата почиње да се руши, Горан Кнежевић ће морати да одговара зато што је уништио живот Зрењанина.

 

Радош Пејовић

Председник Покрајинског одбора Двери за Војводину

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: