Српски Покрет Двери - Лого
Search

Савет за здравство Српског покрета Двери поново позива грађане Србије, нарочито старије и осетљиве групе на крајњи опрез у погледу могућности заразе корона вирусом. Ношење маски, прање руку, држање физичке дистанце и избегавање јавних скупова су најважније мере. Као што знамо одавно, и као што су и наши стари знали: „Ко се чува и Бог га чува!“      

Захваљујући лакомости и лакомислености оних који су поново изабрани да нас воде, овај пут  лако и без конкуренције, враћени смо на почетак епидемије, само нам је стартна позиција далеко нижа. Здравствено особље је исцрпљено, заштитне опреме је све мање, a тестова, који су ионако били сумњивог квалитета, очигледно нема довољно.     

Прекаљена „струка“ оличена у бардовима епидемиологије који су одавно за пензију,  гарнирана млађим  кадром „PINK“ провинијенције, уз чувеног шаљивџију који је опет превазишао себе изјавом да је вирус ослабио и да је време да се сви разболе, разбијена је у парампарчад. Једино се и даље држи ДР Жекс, али је сада касно и за његове иновације. Командант је овај пут ефикасно искористио своје комесаре за корону и пустио их низ воду по завршеном послу. Сада морају да се „ваде“ на лабаве препоруке и неодговоран народ, а добро су знали шта ће бити. Шапатом су ћутали да не покваре игру, а чак је и фамозни BIRN је загрмео тек након изборне тишине.  

Ипак охрабрује да је командант почео да носи маску. Додуше, само у Бриселу и у друштву финог света. Највернијим његовим сарадницима желимо брзо оздрављење. И они су жртве аутоцензуре „струке“, која им је помогла да поверују у властите обмане које су толико савршене да су заварале и властите творце.      

Да би били поштени, избори „на жалост“, морају да се понове у чак 75 градова, а нарочито у Шапцу. Шабац мора посебно да се прослави. А можда се још некоме од конструктивне опозиције „посрећи“. Биће још славља.     

 

„Струка“ опет ћути.     

 

МИ ПОНАВЉАМО, НИЈЕ БЕЗБЕДНО!

 

др Синиша Јагодић

Председник Савета за здравство Српског покрета Двери

 

Извор фото: Танјуг/Драган Кујунџић

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: