Српски Покрет Двери - Лого
Search
Šest meseci od početka protesta obeležiće protesti širom Srbije

U subotu 8. juna je tačno 6 meseci od prvog protesta održanog u Beogradu nakon prebijanja Borka Stefanovića. Savez za Srbiju podržava ideju da se taj dan obeleži organizovanjem protesta širom Srbije i pozivamo sve naše članove i simpatizere da se uključe i doprinesu organizaciji protesta.

Pre šest meseci niko nije verovao da ćemo svi biti ovoliko istrajni u nameri da se suprotstavimo nasilju i zajedno izborimo za slobodu. Pre šest meseci niko nije mogao da pretpostavi da će u jednom trenutku u Srbiji protestovati preko 100 opština i gradova i da će svi oni doći na veliki protest 13. aprila u Beogradu. U tih šest meseci potpisali smo Sporazum sa narodom, doneli odluku o bojkotu parlamenta i jedinstven stav o tome da ne učestvujemo na izborima pod ovim uslovima.


Zato se 8. juna okuplja pobunjeni narod a protesti će se isto veče održati u više gradova i opština u Srbiji kako bi obeležili šest meseci zajedničke borbe, sa porukom da nećemo odustati od zahteva za slobodom medija i poštenim izborima.

 


Pres-služba Saveza za Srbiju


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: