Српски Покрет Двери - Лого
Search
SKANDAL: Naprednjaci nazvali Vučića pederom, a Anu Brnabić lezbejkom

Dveri mole Srpsku naprednu stranku da se urazumi, usaglasi svoje izjave, stiša međusobna prepucavnja, i mirno, dostojanstveno kao ljudi sačekaju sledeće izbore i kraj svoje vladavine i napokon puste državu onima koji zaista znaju da je vode.

Srpski pokret Dveri smatra da je zaista skandalozno da narodni poslanici Srpske napredne stranke, nazivaju predsednika države Aleksandra Vučića, pederom, a premijera Srbije Anu Brnabić, lezbejkom.

Čak i ako je istina to što oni tvrde, mislimo da je bolje da Srpska napredna stranka rešava to u svojim krugovima, a ne ovako javno i tendenciozno. Neverovatno je da se bave sa kim su u krevetu predsednik i premijer.

Kakvu seksualnu orijentaciju oni imaju, nas ne treba da zanima. Nas zanima kako vode državu, što svakako rade izuzetno loše.


Naime, Dveri su do ovog oktrića došle slučajno, izjavama Milovana Drecuna i Marijana Rističevića, koji su komentarišući objavu predsednika Dveri, Boška Obradovića na tviteru, praktično i izneli stav da je Aleksandar Vučić, peder, a Ana Brnabić, lezbejka.

Predsednik Dveri je u svom tvitu, na šaljiv način rekao da državu vode peder i lezbejka. Niti je rekao koju državu, ni koji predsednik ni koji premijer. Međutim, poslanici Srpske napredne stranke su konstatovali da su to Vučić i Brnabićeva.

I kao drugo, vlast je takođe osudila natpis na plakatu, koji je Boško Obradović pokazao na konferenciji za novinare u Narodnoj skupštini, koji je glasio: VUČIĆ-BRAT-KUMOVI-LOPOVI.




Predsednik Dveri je reči sa ovog plakata predstavio kao igru asocijacije, na šta nas asociraju ove reči. Nismo mi krivi što je naprednjacima asocijacija na ove reči aktuelni predsednik Srbije, njegov brat Andrej, kum Nikola Petrović i njegov kum Nenad Kovač.

Iz svega ovoga je jasno, da Srpska napredna stranka gubi tlo pod nogama i da je vreme za smenu vlasti u Republici Srbiji.



Informativna služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: