Српски Покрет Двери - Лого
Search
Sramota za Inđiju da na Dan žena dolazi Vučić

Žene u Srbiji ne kleče i to su dokazale više puta! Stoga je nejasno šta Vučić traži u Inđiji na Dan žena?! Najpoznatiji pogon u ovom gradu zapošljava više hiljada žena. Mnoge su tu izgubile zdravlje, a bile su prinuđene da u Hitnoj službi ne govore da im je pozlilo na poslu, već kod kuće. Zbog toga danas mnogo više žena iz dalje okoline putuje i Inđiju da obavlja ove poslove, čak iz Žablja, Petrovaradina, Šajkaša. Žene iz Inđije nastoje da se nekako snađu za bezbednija radna mesta, jer su svesne da je zdravstvo u čitavoj Srbiji, pa tako i u Inđiji degradirano i urušeno pod nesposobnom SNS vlaš

Sramota je za Vučića što uopšte putuje po Srbiji u svojoj besciljnoj kampanji, a Dan žena je dan kada bi on morao da se sakrije u mišju rupu! Pristojne žene iz Inđije se pitaju šta on traži u njihovom gradu? Kome će danas ponuditi žene, kako će završiti sramno započetu rečenicu upućenu turskim investitorima? Eee…?




Pozivamo žene iz SNS-a da se odreknu licemerja i straha za svoje sitne privilegije i javno se ograde od ubice Stanike Gligorijević, pedofila i seksualnih manijaka iz svoje stranke. Da stanu u zaštitu žena koje imaju ponos, kičmu, srce i rešene su da ne pristaju na nasilje.


Žene iz OO Dveri Inđija osuđuju dolazak Vučića u Inđiju i podsećaju da na njegovo izvinjenje još čekaju majke, penzionerke, trudnice, mlade žene koje ne mogu da se zaposle jer ne žele da se obavežu da neće rađati, majke dece obolele od raka i tako redom, širom ponižene Srbije. Kada se Dveri budu pitale, Srbija će biti država – prijatelj porodice, a ubice i kriminalci u zatvoru.


 

OO Dveri Inđija


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: