Српски Покрет Двери - Лого
Search

Након 20. јануара и потписивања Писма о намерама за обнову авио линије Београд-Приштина, данас, 14. фебруара, потписано је и Писмо о намерама за обнову железничкој саобраћаја на истој релацији.

     Иако у јавности говоре да нема никаквих преговора са Приштином док не буду укинуте таксе, власт у Србији демантују чињенице, а најновија јесте потписивање Писма о намерама за обнову железничког саобраћаја. То је још један корак у низу који власт СНС-а прави ка дефинитивном признавању тзв. независног Косова.

Очигледно је да Александру Вучићу „цури“ време и да мора да испуни оно што је обећао западним менторима када је долазио на власт, а то је крајње потписивање правно обавезујућег споразума са Приштином којим би и „de facto“ признао Косово као независну државу. Вучић, од када је дошао на власт пре осам година, све ради у том правцу, од потписивања антиуставног Бриселског споразума, учешћа његове Српске листе на изборима по законима тзв. Косова и признавања докумената тзв. Косова преко прављења граничних прелаза на улазу на Косово и Метохију до најновијих Писама о намерама за обнову железничког и авио саобраћаја.

Александар Вучић и његови сарадници скоро свакога дана крше законе и Устав Републике Србије, и по питању КиМ и по разним другим питањима. Они морају знати да ће, пре или касније, одговарати пред судом за сва незаконита дела која су починили.

 

Информативна служба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: