Српски Покрет Двери - Лого
Search

Економске мере Владе Републике Србије су лоше, те као такве неће имати никакав значајан ефекат нити на привреду Србије, нити на становништво, већ ће – супротно томе, слабу, крхку и зависну од глобалних финансијских кретања, српску економију и државу додатно оптеретити, задужити и условити распродајом преосталих државних и јавних ресурса Републике Србије. Овакве економске мере пре свега донете су у циљу очувања и опстанка на власти, самопромоције Александра Вучића, владајуће политичке странке и изборне кампање за предстојеће изборе.

    Ових дана се целокупна светска привреда налази на својеврсној прекретници. Не можемо успети без нове (прелазне), неуцењене, антинеолибералне Владе стручњака. Сада је тренутак за неопходну промену постојећег економског модела Републике Србије, значај стратешког планирања привредног развоја Републике Србије на свим нивоима, реиндустријализацију и усмеравање пажње не на додатна задужења државе емитовањем „корона обвезница“ већ на валоризацију неискоришћених или недовољно искоришћених ресурса државе Србије, фаворизовање куповине домаће робе и услуга, уједно јачање домаћег банкарског система који би кредитно подржао реализацију домаћих роба и услуга.

Иностране компаније које послују у Србији ће бранити њихове матичне државе и мајке компаније упумпавањем у овом моменту непостојећег новца из примарне емисије, а крајње је време, а с циљем преживљавања, опстанка и опоравка да нова Влада Србије подржи адекватним развојним и протекционистичким мерама искључиво домаћа предузећа, њихове запослене и српске пољопривреднике. Нови светски економски и финансијски поредак се рађа. Он захтева нови приступ, нове идеје, нове људе…

 

Инфослужба Двери

Извор фотографије: srpskaekonomija.rs

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: