Српски Покрет Двери - Лого
Search

Подршку Породичној шетњи која ће бити одржана у суботу, 15. маја у 15. часова испред Народне скупштине у Боеграду, дао је и Топлички центар за демократију и људска права са господином Драганом Добрашиновићем на челу.

У наставку преносимо њихово саопштење у целости:

„На потпуно истој теоријској и идеолошкој матрици на којој су бољшевици двадесетих година двадесетог века спровели најећи и најпогубнији удар на породицу, вешто препакованој у либерално – демократски пакет, одвијају се насртаји западних глобалистичких елита на породицу као темељ патријархалног, конзервативног и хришћанског света.

Породица се, за разлику од бољшевичког модела, не уништава, већ обесмишљава. Дакле, тотално уништава. Следбеници непопуларне и у хладном рату поражене идеологије – нови јахачи апокалипсе, у овај поход против Христа, вере и врлине улазе огрнути плаштовима феминизма, хомосексуализма, корпоративизма и конзумеризма.

Епилог бољшевичког експеримента, првог озбиљно организованог удара на породицу, који је трајао петнаестак година био је трагичан. Огроман број разорених породица, милиони напуштене деце, екстреман пораст дечијег криминала, највиша стопа абортуса по глави становника на свету и десетине милиона нерођене деце (и данас је Русија водећа земља у овој неславној категорији), изразито низак природни прираштај, експлозија проституције и алкохолизма. Антипородична политика вођена од првих дана успостављања бољшевичке власти до средине тридесетих година прошлог века оставила је трајне и тешке последице на руско друштво и државу, а неке од њих су неотклоњиве.

Псеудолевичарске глобалистичке елите, тако, настављају тамо где су њихови бољшевички претходници посустали и, суочени са последицама и отпорима, делимично одустали. Ресурси, инструменти и вештине којима нови бољшевици располажу, а који за циљ имају стварање слабог, усамљеног, отуђеног, дезорјентисаног човека, лишеног упоришта и заклона који породица јесте, неупоредиво су већи од оних којима су располагали стари. Већа него вероватно икада је и морална и духовна атрофираност људске врсте. Једино је спремност на супротстављање неупоредиво мања него пре стотињак година. Човек, по свему судећи, никада није био лакша мета.

Но, док је људи, биће и битака, а победа никоме није дата док се за њу не избори. Она, за нас најважније, води се на нашој земљи и на нашем небу. То је борба за здраву и снажну породицу у којој се, са очева и мајки на ћерке и синове преноси не само језик, него и спознаја о идентитету, традицији, вери, националној култури и Косову и Метохији. То је наша дуга и једина линија одбране, а ако попустимо само на једном месту, изгубићемо све. Зато она мора остати непробојна, а ми чврсти, без обзира на искушења. Наша борба је једини начин да опстанемо, али и да не потонемо у стид за који, за разлику од старих и нових бољшевика, и срећом, још увек знамо.

Због тога, због Србије, због свих наших људи, због свих наших породица, у суботу у 15 часова пред Нарoдну скупштину, у мирну и достојанствену породичну шетњу!“

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: