Српски Покрет Двери - Лого
Search

Јуче је у Новој Пазови, у организацији ОО Двери Стара Пазова, одржана промоција најновије књиге Бошка Обрадовића  „Где бежите“, у издању пиротске издавачке куће „ПИ-ПРЕС“, која представља зборник његових одабраних скупштинских беседа од 2016-2018. године.

Промоција је одржана у просторијама организатора које су, због великог интересовања публике, биле дупке пуне, а многима није било тешко и да стојећи испрате читав догађај који је трајао више од једног и по сата.

О књизи су говорили уредник издања проф. Зоран Павловић, народни посланици Марија Јањушевић и Иван Костић, а на крају се окупљенима обратио и сам аутор, који је касније одговарао на бројна питања публике и новинара. Догађај су медијски испратили дневне новине „БЛИЦ“, РТВ Стара Пазова као и писани локални месечник „Пазовачко огледало“, на чему им се овом приликом захваљујемо.

На самом крају, сви присутни имали су прилику да уживају у скромном коктелу и проведу једно време у опуштеном разговору са гостима.

Занимљив је, и за сваку похвалу, гест Бошка Обрадовића, који је изненадио све присутне, одлучивши да своју књигу, са посветом, једноставно поклони свакоме ко то жели!

ОО Двери Стара Пазова од срца се захваљује свима који су својим присуством увеличали овај скуп и обавештава, посебно локалну јавност, да ће овакве и сличне промоције и трибине организовати једном или два пута на месечном нивоу.

Трибина за март већ је увелико у припреми, а о детаљима ћемо вас обавестити преко наше званичне ФБ странице „Двери Стара Пазова“.

Пратите нас и видимо се поново!

 

[ngg src=“galleries“ ids=“143″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: