Српски Покрет Двери - Лого
Search
Zašto čovek koji je naredio paljenje kuće novinara i dalje prima platu u opštini?

Kako saznajemo iz medija, predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović, koji je optužen da je naredio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića iz Grocke i koji se trenutno nalazi u pritvoru, i dalje je na mestu predsednika opštine i i dalje uredno prima platu.

Simonovića se vodi da je na odmoru, iako Administrativnoj komisiji nije dostavljen zahtev za odmor.


Zbog svega navedenog postavljamo pitanje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću da li je ovo način borbe SNS protiv nasilnika u njihovim redovima? Da li čovek koji je osumnjičen za tako teško krivično delo može da se i dalje nalazi na funkciji predsednika jedne beogradske opštine?


I dok se građani bore za egzistenciju, nasilnici i piromani iz redova SNS ne odgovaraju za svoja nedela, i samo deklarativno snose odgovornost a i dalje su na platama od preko 100 hiljada dinara, kao što je Dragoljub Simonović.


Ovako Srpska napredna stranka zamišlja borbu protiv kriminala kada su u pitanju njeni članovi, a kada to nije slučaj, onda im nije problem da pošalju izvršitelje koji će izbaciti bolesnu baku od 90 godina na ulicu iz njenog stana.


 

Info služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: