Српски Покрет Двери - Лого
Search
Zašto vlast ne objavljuje identitet napadača iz Lučana već se bavi lažnim optužbama?

Šta povezuje napad na Borka Stefanovića, napad na aktivistkinju SNS u Lučanima i navodne pretnje Jeleni Đorđević – sporne reakcije ministra Nebojše Stefanovića.

Ministar Nebojša Stefanović izjavio je da je uhapšen napadač na aktiviskinju SNS u Lučanima. Isto je rekao i kada je napadnut Borko Stefanović. Međutim ni u jednom ni u drugom slučaju nismo dobili imena napadača. Razlog je jasan – u oba slučaja se radi o licima povezanim sa SNS. U slučaju napada na Nadu Jovanović iz Lučana, radi se o Slobodanu Petroviću Pinji, koji je član SNS i koji je nedavno čak bio pohvaljen za aktivizam u SNS od strane Vesne Stambolić.


Dakle, kada nasilje vrše članovi SNS i o tome postoje dokazi onda se čuva njihov identitet, a kada se bez ikakvih dokaza lažno optuži predsednik Dveri za pretnje nasiljem onda ministar Stefanović može na RTS da tvrdi kako će da pokrene tužbu. Izgleda da ministar može javno da sudi pre suda, a da optuženi ne može da dobije medijski prostor na RTS da se odbrani. Licemerju SNS nema kraja.


Ovo je još jedan dokaz da vlast izmišlja svaki navodni napad Dveri, upravo zbog toga što su Dveri najveći trn u oku naprednjacima, jer nijedno trenutka nismo ni petalj odmakli od naše borbe protiv njihovih laži, prevara i kriminala i dokaz da vlast neće birati sredstva u borbi protiv opozicije.



Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: