Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri čestitaju najveći praznik majki i žena i sve dolazeće praznike

Ženska snaga Dveri organizovala je humanitarnu akciju „Praznično Srce“ i pozvala sve ljude dobre volje da se u ove praznične dane sete svih ljudi u svom okruženju, kojima je potrebna pažnja, ljubav i podrška. Ako se svako od nas pobrine za sve beskućnike u svom okruženju, decu i stara lica u svratištima, Srbija će barem u prazničnim danima biti država bezbrižnih i srećnih ljudi.



U prostorijama beograddke organizacije Dveri, članovi i sipmatizeri su zajedno sa svojim porodicama napravili praznične čestitke za decu sa Kosova i Metohije, prikupili slatkiše i igračke, a takođe i obuću, odeću i sredstva za higijenu, namenjena svratištu za decu u Krfskoj ulici i prihvatilištu za odrasla lica u Kumodraškoj.




Ovim povodom odbornik Dveri u GO Voždovac Aleksandar Tomljanović je sa ostalim članovima voždovačkog odbora prikupio značajnu pomoć.


Sa svojom decom su učešće uzele i odbornice Dveri u GO Zvezdara Radmila Vasić i GO Savski Venac dr Aleksandra Aksentić, kao i Marija Janjušević, narodni poslanik Dveri.  




Predsednik Ženske snage Dveri Danijela Perišić je u ime pokreta čestitala Materice, najveći hrišćanski praznik svih majki i žena, Novu godinu, Božić i Pravoslavnu novu godinu.




Srpski pokret Dveri, kao jedini autentični porodični pokret na političkoj sceni Srbije, ovih dana obeležava 20 godina neumorne borbe za bolji položaj porodica u državi, očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije i podršku domaćoj ekonomiji. Ova humanitarna akcija je samo jedna u nizu, po kojima su Dveri prepoznatljive u društvu.




S obzirom da su nakon ovih humanitarnih aktivnosti mame otpratile svoju decu kućama, a zatim produžile na protest protiv antinarodnog i antiporodičnog režima,koji se iz nedelje u nedelju odvija u centru Beograda i koji je juče dostigao maksimum po brojnosti,  jasno je da Dveri neće odustati od svih vidova borbe za porodicu, kako na pollitičkom, tako i na društvenom, kulturnom i obrazovnom polju.




Ženska snaga Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: