Српски Покрет Двери - Лого
Search
Gospođo Hrkalović, slažemo se da zakon mora da važi jednako za sve , gde su tužbe?

Mi žene koje smo članice Ženske snage Dveri ponavljamo da nikada ne bismo bile članovi stranke koja promoviše nasilje, a na svaki pokušaj diskreditacije Boška Obradovića i samim tim svih nas, odgovorićemo argumentovano i oštro.

Veoma dirljivo objašnjenje gospođe Hrkalović o broju stanovništva u Lučanima i neophodnosti istrage o oštećenom bilbordu SNS-a, kojima je preplavljena ova opština iako je tim novcem Narodna kuhinja na Kosovu i Metohiji mogla da funkcioniše bezmalo dva meseca, iznudilo je reakciju žena u Dverima, uprkos odluci da se ne osvrćemo na histerične laži koje nas prate od momenta kada nas je Vučić prepoznao kao snagu koja u Srbiji može nešto da promeni.


Tačno je da SNS poseduje gotovo sve medije, svu silu koju jedan čovek može da prigrabi za sebe uz pomoć svojih poslušnika, ali kada se dođe do ključne stvari – relevantnih dokaza i profesionalnog ponašanja – tu naprednjačka mašinerija dolazi u ozbiljan problem. Tvrdim da nikada nijedna krivična prijava nije podneta protiv Boška Obradovića, pa čak ni u vezi sa najnovijom podmetačinom u Kuriru, koja se odnosi na bivšu odbornicu Dveri, koja nam je ukrala mandat i odnela ga Jedinstvenoj Srbiji.


SNS dakle podržava, udružuje i promoviše prevarante i preletače, koji pristaju da za račun naprednjačkih siledžija i lažova blate pravu opoziciju. Dotična nišlijka, koja je dobila više naslovnica Kurira nego rijaliti zvezde (koje su opet na svoj način promoterke ljudskih vrednosti SNS-a, poput gaženja srpske zastave) bila je dakle član SDPS, DVERI, JS, pa nakon neuspešnog pokušaja da se infiltrira u Narodnu stranku, trenutno utočište našla u nekoj marginalnoj organizaciji. Gotovo da je dostigla maju Gojković po broju članskih karti, a sada teži da je dostigne i u laganju, klevetama i prostakluku.


Slažemo se da istraga o Maji Pejčić treba da se vodi, ali zašto uporno odbijate predlog Dveri da se osnuje anketni odbor i napokon utvrdi istina? Zašto nema tužbe protiv Boška Obradovića? Da li zato što se na snimcima iz više različitih uglova vidi da je Maja Pejčić  nasrnula na Ivana Kostića?


Šta je sa sudskim veštačenjem koje je pokazalo da su novinarke Pinka lagale o povredama? Gde je tužba protiv Obradovića? Šta je sa pozivom koji je Marija Janjušević uputila Maji Gojković da idu na poligraf i dokažu da Maja Gojković laže?


Zašto nijedna žena iz SNS nikada nije stala u zaštitu Maje Gojković u plenumu? Zato što su svojim očima videle kako Maja Gojkvić urla na Svetislavu Bulajić, koju je naposletku i izbacila sa tog mesta, kako joj je ranije i zapretila. Nema tužbi, a laži protiv Boška Obradovića, koje se histerično ponavljaju i provlače kroz medije i društvene mreže


Vašu izjavu o neselektivnim istragama, gospođo Hrkalović ne možemo komentarisati, iako priznajemo da ste po smislu za humor daleko uspešniji od Vučića, koji nikako da prestane da pokušava da bude duhovit. Jeste li ga ikada pitali da nastavi rečenicu započetu sa „ Eeeee…“ Ne mislite li da je to najperfidnije nasilje nad svim ženama na kugli zemaljskoj?


Ostaje pitanje da li ste svi vi, koji kao u pačjoj školi ponavljate laži o Bošku Obradoviću, reagovali kada je vaš kadar iz Subotice pretio čupanjem grkljana i betosnkim cipelama, zašto akteri pokušaja ubistva Borka Stefanovića, za koje se zna da su članovi SNS-a u medijima imaju samo inicijale iako su punoletni, da li ste osudili nasilje naprednjaka iz Koteža u tramvaju nad 12-godišnjom devojčicom, da li ste isključili iz članstva pedofila iz Bora, vi tako pravedni i neselektivni?


Srpski pokret Dveri i Boško OBradović će izdržati sve ove besomučne i lažne napade, kojima SNS nastavlja da crta mete na čelu svojih istinskih političkih protivnika, a vi se gospodo spremite da odgovorite na ključna pitanja, zbog kojih garantovano gubite podršku naroda:


·         Koliko je sudskih postupaka pokrenuto protiv Boška Obradovića?

·         Da li ste i zvanično prihvatili prijem migranata u Srbiju bilo kojim sporazumom?

·         Da li ćete potpisati pravno obavezjući sporazum sa lažnom državom Kosovo?

·         Ko je pokušao da ubije Borka Stefanovića?

·         Ko je ubio Olivera Ivanovića?



Ženska snaga Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: