Autorski tekstovi

Viđenje beogradskih izbora iz mog ugla

Viđenje beogradskih izbora iz mog ugla

Pošto sam ovih dana poprilično vremena izgubio objašnjavajući svojim prijateljima i poznanicima, a i čitajući razne komentare na društvenim mrežama, zašto Dveri i Dosta je bilo, odlučih se da napišem kako ja to vidim iz mog ugla.

Pošto su beogradski izbori treći po važnosti u Srbiji, mašinerija se zahuktala i trba da satre sve ono što predstavlja i najmanju opasnost po vladajuću oligarhiju i njene podanike.


Ako izuzmemo SNS koji je najveća pošast srpske političke pozornice danas, a mislim i od nastajanja srpske države, tu je Vučićeva desnica SRS, iz koje je ova pošast i nastala. SRS je tu da svojim cirkuskim predstavama zbunjuje onaj deo nacionalno opredeljenih birača, zajedno sa ostalim satelitima kao što su Miša Vacić, Zavetnici i njima slični.


SPS je tu da se nađe svakoj vlasti pri ruci, nebitno ko to bio. Bitno je da se tu ispune neki lični interesi i da se ogrebu za neko dobro plaćenu funkciju. Ideologija kod njih odavno ne igra nikakvu ulogu. Jedina ideologija koju poznaju u zadnjih 16 godina je kako biti na vlasti.


Sad na red dolazi onaj veći deo proevropske „opozicije" koji sebe naziva spasiocima naroda i države, našim svetionikom i našom svetlom budućnošću. Isti oni koji su vladali 12 godina pre ovih i koji su im utabali stazu da nas ovi dokusure. Oni koji su se sami rasturili zbog svojih interesa u pet, šest novih stranaka i ne mogu između sebe da se dogovore da idu u jednoj kolonu, a traže od drugih da ih podrže.


To izgleda ovako: 

  • Dragan Đilas (eks DS),
  • Vuk Jeremić (eks DS),
  • Borko Stefanović (eks DS),
  • Zoran Živković (eks DS),
  • Boris Tadić (eks DS) i na kraju
  • Dragan Šutanovac DS.


Oni smatraju sebe Vašim spasiocima i oni bi trebalo da budu Vaše najveće nade da skinete ovaj mafijaško lopovski režim u Beogradu na čijem čelu su Siniša Mali (eks DS) i Goran Vesić (eks DS).


Ne mogu da se otmem utisku da se ovde neko baš poigrava sa Vama i vašom budućnošću.


Beograđani, ako želite bolji, lepši, sigurniji, pošteniji i nadasve porodični Beograd, ne preostaje Vam ništa drugo nego da izaberete „DA OVI ODU, A DA SE ONI NE VRATE".


    

Miodrag Stojaković

član Glavnog odbora Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.

Biografija : Miodrag Stojaković