Novosti

Vučić slagao i nadarene

Vučić slagao i nadarene

Slagao je one od kojih očekuje da će graditi državu kroz svoje profesije, i oni će to svakako činiti, samo je pitanje da li će graditi ovu ili će i oni kao i mnogi pre njih svoj rad i znanje uložiti u temelje neke druge države.

Ugovori o stipendiranju nadarenih učenika i studenata ove godine su dodeljeni na Sretenje, svečano u palati Srbije, za šta bi možda trebalo i pohvaliti ovu vlast, jer brine o budućim naraštajima lekara, inžinjera, sudija, da se sve nije pretvorilo u besomučnu samoproklamovanje jednog čoveka, koji je svoj govor završio sa obećanjem koje je već naredne nedelje uspeo da prekrši i time uvredi inteligenciju i nemali trud ovih briljantnih mladih ljudi, pokazujući im svu svoju oholost i bahatost, kao i besperspektivnost života u Srbiji.


Naime, on je ovim mladim ljudima poželeo da ostanu i da pomognu Srbiji kroz svoj rad, kako bi svi zajedno živeli bolje, a zatim im je na opšte ushićene svih prisutnih obećao da će im duplirati stipendije i da su sredstva za takvu darežljivost predsednika, već odvojena. Hladan tuš za sve dobitnike usledio je već 23. februara, kada su prilikom posete banci imali prilike da vide da od ovog obećanja nije bilo ništa i da je po sredi bilo samo besumučno skupljanje poena za predstojeće izbore u Beogradu.


Slagao je one od kojih očekuje da će graditi državu kroz svoje profesije, i oni će to svakako činiti, samo je pitanje da li će graditi ovu ili će i oni kao i mnogi pre njih svoj rad i znanje uložiti u temelje neke druge države.OO Dveri Lazarevac

 


Prilog:

·         (B92) Vučić: Duplirane stipendije za nadarene učenike i studente

·         (Blic) Vučić dodelio stipendije nadarenim učenicima: Ostanite u Srbiji i uradite za nju sve što možete

·         (RTS) Vučić studentima: I dalje učite i volite Srbiju

·         (Novosti) Vučić učenicima i studentima: Ostanite u uradite za Srbiju sve što možete

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.