Novosti

Dveri: Vučićevi batinaši tuku, a novinari krivi za nasilje

E-Stock.us / Aleksandar Bačlija / Cenzolovka

Dveri: Vučićevi batinaši tuku, a novinari krivi za nasilje

Sramna odluka Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, da odbacuje krivične prijave novinara, koji su napadnuti ispred Narodne skupštine, na inauguraciji Aleksandra Vučića, gde su dokazi bili očigledni i čitava javnost je bila svedok nasilja nad novinarima, dokazuje da pravda i pravo u ovoj državi ne postoje.


I neće postojati, sve dok Srbiju vodi čovek koji laže narod, dok ministarstva, Narodnu skupštinu i najvažnije institucije vode ucenjeni ljudi koji se nalaze u Vučićevoj fioci i dok politiku države vode kriminalci.


Sa druge strane, Srpska napredna stranka vodi kampanju u kojoj Dveri predstavlja kao nasilnike i to bez i jednog jedinog dokaza o nasilju. Pošto nemaju nikakve dokaze, Maja Gojković, nalaže navodno njoj nepoznatom građaninu, da podnese krivičnu prijavu protiv troje poslanika Dveri zbog upada u njen kabinet i nasilničkog ponašanja.


Dveri pozivaju Udruženje novinara Srbije i sve novinare u zajedničku kampanju protiv nasilja nad novinarima i kampanju za slobodu medija, koja nam je neophodna, jer u suprotnom i pretučeni novinari i Dveri i svi slobodoumni građani Srbije biće osuđivani kao nasilnici, a Vučićevi batinaši i ucenjeni funkcioneri, žrtve nasilja.


 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.