Novosti

Zašto su sportska igrališta u Smederevu zapuštena i ruinirana

Zašto su sportska igrališta u Smederevu zapuštena i ruinirana

Kada Dveri budu odgovorne za funkcionisanje i izgled našeg grada, stanje sportskih igrališta biće mera uspeha te nove, buduće, smederevske vlasti.

Ubeđeni smo da je moguće i realno da izgled igrališta za sport i rekreaciju u svakom delu Smedereva bude na najvišem mogućem nivou.


Osnovni uslov za uređena i funkcionalna igrališta nije stanje u budžetu, već svest ljudi na najodgovornijim funkcijama u Gradu o značaju i potrebi da se deca i mladi okupljaju, rekreiraju i razvijaju.


Najbolji primer nemara i neodgovornosti po ovom značajnom pitanju je stanje sportskog terena u Mesnoj zajednici 25 maj, jednoj od najvećih u Smederevu.


Zapušteno, oronulo, bez ikakve brige nadležnih.


Smatramo da ulaganje u održavanje sportskih terena nije trošak već predstavlja investiciju u mlade generacije koje dolaze.


Dveri ukazuju gradskoj vlasti na njihove ogromne i nagomilane propuste, a građanima Smedereva obećavamo da kada Dveri budu preuzele odgovornost vršenja vlasti, ovakve slike će postati ružna prošlost.


 

Mesni odbor Dveri 25. maj - Smederevo


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.