Novosti

Zbog čega režimski „Pink“ i „Informer“ napadaju Dveri?

Zbog čega režimski „Pink“ i „Informer“ napadaju Dveri?

Prljava kampanja je već počela i vlast se uplašila rasta rejtinga Dveri. Na osnovu istraživanja koje je procurelo u javnost, Dveri trenutno u Čačku imaju rejting blizu 30%. Više nego dovoljan razlog da Vučić uputi svoje medijske poslušnike na vršenje medijskog linča nad Boškom Obradovićem i Dverima.

Nakon jučerašnjeg incidenta koji su napravili novinari TV Pink na zajedničkoj konferenciji za medije Dveri i DSS ispred Predsedništva Srbije, postaje jasno da su Dveri i DSS postali glavna meta napada vladajućeg režima. Vlastima ne smeta lažna opozicija oličena u Pajtićevoj DS i Tadićevoj SDS sa kojom su zajedničkim snagama potpisali sporazum sa NATO. Jedina istinska opozicija i alternativa ovoj vlasti može doći samo sa patriotske strane opozicione scene. Prljava kampanja je već počela i vlast se uplašila rasta rejtinga Dveri. Na osnovu istraživanja koje je procurelo u javnost, Dveri trenutno u Čačku imaju rejting blizu 30%. Više nego dovoljan razlog da Vučić uputi svoje medijske poslušnike na vršenje medijskog linča nad Boškom Obradovićem i Dverima. Očito je da će sva sredstva protiv Dveri biti dozvoljena. Već smo doživeli totalni medijski mrak, uništavanje bilborda, ustaške nalepnice i fizičke pretnje ministra Velimira Ilića predsedniku Srpskog pokreta Dveri Bošku Obradoviću.   istrazivanja-dveri-oko-30-posto   Prema našim saznanjima u narednih nekoliko dana i nedelja započeće monstruozna kampanja protiv Dveri, koje su u očima vlasti najveća potencijalna opasnost za ovaj neoliberalni i kolonijalni režim. Vlast je donela odluku da se ulazak Dveri u Skupštinu Srbije zaustavi po svaku cenu i ovog puta. Posebno će na meti biti predsednik Dveri Boško Obradović, kao jedan od najperspektivnijih političkih lidera u Srbiji. Aleksandra Vučića i aktuelnu vladajuću kvazielitu ne mogu da pobede potrošeni političari kao što su Tadić, Pajtić, Čeda Jovanović (koji hvali Nikolića, sic!) ili pak Borko Stefanović, već samo nova politička lica, koja nisu bila na vlasti, iza sebe nemaju afere i nisu kupila diplome kao Predsednik države. Zato smeta Boško Obradović. Zato on mora biti provučen kroz blato, kriminalizovan, iskompromitovan i etiketiran. Taj zadatak u narednim danima i nedeljama dobile su jedna televizija sa nacionalnom frekvencijom i jedne dnevne novine. Znate koje. Ovo će biti najprljavija predizborna kampanja u novijoj političkoj istoriji Srbije. Pozivamo naše članove i simpatizere širom Srbije da ostanu smireni, ne odgovaraju na provokacije režima i nastave predizborne aktivnosti. Sve ovo što smo do sada doživeli i što nas tek čeka jasan je signal da uticaj Dveri u srpskoj politici raste i da niko ne bi toliko napadao jednu nebitnu vanparlamentarnu političku organizaciju da za time nema razloga. Što se napadi uvećavaju – to smo sve uvereniji da smo na pravom putu i da vreme Dveri tek dolazi. Preko poslanika Dveri, za nešto više od dva meseca glas tihe većine poniženog i obespravljenog naroda čuće se i iz Skupštine Srbije.   Informativna služba Srpskog pokreta Dveri
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.