Женска снага Двери: Још увек нисмо чули извињење премијера мајкама

Женска снага Двери: Још увек нисмо чули извињење премијера мајкама

Жене из српског покрета Двери траже од СНС-а да се хитно обустави планско, синхронизовано блаћење Покрета Двери и председника Бошка Обрадовића упорним понављањем лажи о наводном насилништву и простаклуку, што додатно потпирују необјективни медији предвођени РТВ Пинк-ом и Студијом Б.

Очигледно да је Вучић нервозан јер је свестан да време његове политике пролази, а да је време нове политике за ново доба предвођене Дверима већ дошло.

Осуђујемо и претње премијеровој породици и подржавамо најоштрије мере против наслника, као што смо против сваког насиља. Верујемо да ће надлежни органи учинити све за безбедност свих грађана Србије, што је важан сегмент и наше политике.

Председник Владе Србије Александар Вучић је током скупштинске расправе о буџету поновио манир да не бира речи којима се изражава и износи неистине о опозицији.  На аргументовану критику, у недостатку контрааргументације, председник владе  све чешће прибегава увредама и непримереном речнику. Очигледно да је председник Владе због нечега нервозан.

 

(фото: Фонет, Александар Левајковић)

Подсећамо премијера да још увек дугује извињење свим мајкама за непримерено изражавање у вези са примањима која им припадају по основу дечјег додатка. Посебно нас забрињава учестало понављање лажи о насиљу Бошка Обрадовића над женом, без икаквих доказа, уз упорно игнорисање  чињенице да снимак инцидента јасно показује да Бошко Обрадовић није никоме завртао руку у продруму РИК-а, а камо ли жени. Подсећамо јавност да је Информативна служба Двери је на захтев инспектора МУП-а доставила снимке са 5 различитих камера на којима се јасно види да женска особа о којој толико говори премијер и његови ”млади лавови” из СНС-а, не да није прертпела било какво насиље, него је она сама ударала Ивана Костића, народног посланика Двери.

Васпитани смо да поштујемо једни друге, да се не разрачунавамо физички ни са ким, без обзира на пол. Додајемо ипак да ми у Дверима верујемо у то да жене  треба штитити и бранити, без обзира што постоје потрошене политичке фигуре које ту светињу исмевају. Такође верујемо да је срамота жену ударити и било какву силу према њој примењивати.

 

zenska-snaga-dveri-podrska-kandidaturi-boska-obradovica-za-predsednika-2016-11-07

 

Због свега наведеног, жене из Покрета Двери сваку клевету против  Бошка Обрадовића сматрају и личном увредом, јер никада не би прихватиле да буду део покрета чији је први човек насилан и нечастан. Покрет Двери је  пуних 18 година посвећен одбрани породичних вредности и националних интереса Србије. Сада је први пут у могућности да такву политику и активно спроводи, да разобличи погубну политику владајућег режима, и то је једини прави тазлог за овако агресивно клеветање од стране СНС-а, пре свега Александра Вучића, Маје Гојковић и Александра Мартиновића. Очигледно да је Вучић нервозан јер је свестан да време његове политике пролази, а да је време нове политике за ново доба предвођене Дверима већ дошло.

 

Женска снага Српског покрета Двери

 

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0