Novosti

Zorana Mihajlović da kaže ko je ubio Staniku Gligorijević

foto: © Tanjug

Zorana Mihajlović da kaže ko je ubio Staniku Gligorijević

Žene srpskog pokreta Dveri traže od Zorane Mihajlović da prestane da obmanjuje javnost i predstavlja se kao zaštitnik žena. Nismo je čuli da je osudila ubistvo nedužne Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi kod Doljevca, da je tražila javni objavu snimka i rezultata istrage.

Izostala je reakcija na brojne zloupotrebe članica Srpske napredne stranke, koje su nebrojeno puta bile prinuđene da kao živi zid štite muškarčine iz svoje stranke, uključujući i samog Aleksandra Vučića. Nakon što su građani na protestima jasno pokazali Vučiću šta o njemu misle, zloupotrebio je i angažovao pripadnice specijalnih jedinica Kobre da ga štite i svakodnevno se skriva iza njih.


Naravno, javnost Srbije ostala je uskraćena za scene nasilja Vučićeve lažne opozicije  nad aktivistkinjom Dveri u Medveđi, a Zorana Mihajlović nije ni pomislila da odustane od svoje selektivne i licemerne zaštite žena od nasilja.


Vrhunski dokaz da Zorana Mihajlović  zapravo zloupotrebljava žene je činjenica da još od polovine 2015. obećava novi  zakon o rodnoj ravnopravnosti, ali ni do dana današnjeg taj predlog nije predat u proceduru. Bilo bi veoma interesantno kada bi članice SNS-a imale hrabrosti da iskreno progovore šta misle o borbi i rezultatima Zorane Mihajlović.


Srpski pokret Dveri se iskreno i bez kompromisa bori protiv svake vrste nasilja, a naročito nad decom, ženama i nemoćnim licima. Kada budemo na vlasti i Zakon o ravnopravnosti polova i Zakon o zaštiti porodice  i čitav set novih zakona će na pravi način zaštiti sve ove osetljive grupe i svakog građanina Srbije i Srbina u ma kom delu sveta.

 


Marija Janjušević, narodni poslanik


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.