Boško Obradović: U Srbiji nisu problem homoseksualci, već „politički pederi u foteljamaˮ

Zato pozivam sve one koji se protive održavanju gej parada u Srbiji da nam se pridruže na velikom narodnom protestu protiv Vučićeve vlasti, koji se organizuje u subotu, 16. septembra ispred Vlade Srbije u 16 časova.

Slažem se sa Aleksandrom Vučićem da je Ana Brnabić najbolji mogući njegov izbor za predsednika Vlade Srbije. Za političara na vlasti koji je utemeljio organizaciju gej parada u Srbiji kao normalnu i modernu tekovinu – prirodan izbor je da na čelu Vlade bude homoseksualac kako bi se pred Zapadom pokazali kao dodatno toleranti i savremeni. Svi se sećamo kako je Aleksandar Vučić uveo Anu Brnabić u svet politike i na vlast tako što ju je predstavio kao prvog gej ministra u Vladi Srbije, a sada i kao prvog gej premijera u istoriji Srbije. Dakle, u Srbiji nisu problem homoseksualci koji slobodno žive svoje živote, već „politički pederi u foteljamaˮ koji nam nameću nešto što je potpuno suprotno javnom moralu, kao i našim tradicionalnim i porodičnim vrednostima.

          Dveri nemaju ništa protiv homoseksualaca i ne pada nam na pamet da ulazimo u bilo čiju privatnost. Naprotiv, spremni smo da zaštitimo svakoga ko je na bilo koji način diskriminisan u Srbiji, što je uostalom regulisano i postojećim srpskim zakonodavstvom. Ali smo apsolutno protiv nametanja našoj deci promocije homoseksualizma. Naš stav je nedvosmisleno jasan: kada se Dveri budu pitale i odlučivale gej parade će biti zabranjene, a biće donet i poseban zakon kojim će biti zabranjena promocija homoseksualizma maloletnim licima u Srbiji. 

          Gej parade su već prevaziđen način promocije homoseksualizma u Srbiji. Politička ideologija promocije homoseksualizma otišla je mnogo dalje i već ulazi u naše vrtiće i škole, udžbenike i TV emisije, ministarstva i zakone. Sledeći korak je legalizacija homoseksualnih brakova i odobravanje da homoseksualni parovi mogu da usvajaju decu. Na kraju će pozitivna diskriminacija homoseksualizma u Srbiji otići dotle da će svako ko ima svoj stav po ovom pitanju koji se ne slaže sa nametnutom ideologijom promocije homoseksualizma biti krivično gonjen za govor mržnje, a deca koju vaspitavamo u tradicionalnom duhu biće nam oduzeta i dodeljena homoseksualnim parovima.

Posebno zabrinjava što se gej parade šire Srbijom i što će nakon Beograda i Niša biti nametnute i drugim gradovima u Srbiji, kao što je to Ana Brnabić juče tražila od gradonačelnika Čačka da sledeća gej parada bude organizovana u ovom gradu – kao posebna provokacija za jednu izrazito hrišćansku i tradicionalnu srpsku sredinu. Zato su naši protesti protiv održavanja ovih parada srama u Srbiji posebno okrenuti onima koji zapravo stoje iza ovoga, a to su političari na vlasti, Vlada i Predsednik Srbije, kao i dve vladajuće stranke: SNS i SPS.

          Zato pozivam sve one koji se protive održavanju gej parada u Srbiji da nam se pridruže na velikom narodnom protestu protiv Vučićeve vlasti, koji se organizuje u subotu, 16. septembra ispred Vlade Srbije u 16 časova. Dođite da zajednički prošetamo centralnim ulicama Beograda i izrazimo svoj protest što će sutradan naša prestonica ponovo biti osramoćena: organizacijom druge gej parade ove godine.  Što je mnogo – mnogo je! Ovako više ne može! Svi na protest!



Autor je predsednik Srpskog pokreta Dveri