Српски Покрет Двери - Лого
Search
Koliko štetu Beogradu su učinile SNS i DS

Potpredsednik Dveri Predrag Mitrović je utvrdio da je učinjena velika šteta nenamenskim trošenjem sredstava budžeta Grada i budžeta gradskih opština grada Beograda u periodu ranije demokratske vlasti i aktuelne vlasti SNS-a.

Ta šteta se od 2008. do danas procenjuje na 2.364.000.000 EUR, što je gotovo 2 i po budžeta grada Beograda za 2018. godinu. Za sve ove anomalije, ovoliku štetu i malverzacije ovlašćenih lica i zaposlenih u budžetskim institucijama i preduzećima čiji je osnivač Grad Beograd, niko nije odgovoran, niti je odgovarao.


Srpski pokret Dveri građanima Beograda obećava da će dolaskom u poziciju vršenja vlasti u Beogradu otkloniti sve gore pomenute propuste i sprečiti namerne propuste i zloupotrebe trošenja budžetskih sredstava građana Beograda. Na taj način će se obezbediti sredstva za rešavanje nagomilanih problema građana Beograda u oblasti gradskog saobraćaja, komunalnih problema, loše zdravstvene i socijalne zaštite, stvoriti preduslovi za bolji rad gradske i opštinskih administracija, povećanje broja vrtića i razvojne podrške grada Beograda zapošljavanju mladih, preduzetnicima i privrednicima Beograda.


Gradska organizacija

Dveri Beograd


 


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: