Janjušević iz Knjaževca poručila: Zatvori koje imamo, neće biti dovoljni za sve iz SNS

Protest 1 od 5 miliona, održan je u četvrtak uveče u na Trgu oslobođenja u Knjaževcu, gde su se prisutnima obratili Ivan Mandić iz Levice Srbije, kao i Marija Janjušević, poslanica Srpskog pokreta Dveri.

„Pomaže Bog slobodni Knjaževčani. Hvala na upornosti, da osmu nedelju dolazite na okupljanje. Lice Srbije nisu naslovne strane tabloida , već naša omladina, sportisti, naučnici. Sin me pita što pričaš stalno protiv Vučića, kada svi znaju da on ne valja, predloži im nešto novo, a ja mu kažem da nisam u mogućnosti da predložim dok ne sklonimo njega i njegove secikese i ubice. Bojim se da zatvori poput Zabele neće biti dovoljni za njega i njegove saradnike.


Neće oni otići sami, mi to dobro znamo, a to sve zavisi od onih koji nisu sada među nama, koji su podlegli ucenama i zastrašivanjima. U njima strah raste iz dana u dan, a ja se nadam da će se deo njih ipak da osvestiti, da će nam prići“, rekla je Janjuševićeva, i dodala:


„Išli smo da razgovaramo sa Goranom Vesićem, on nije imao hrabrosti da se pojavi, pa je poslao žene. Neke su galamile, neke se prenemagale, a najveći deo su bile penzionerke. Šta će penzionerke u Gradskoj Skupštini, jesu li zaposlene tu? Što ih zloupotrebljavate, i još za to optužujete opoziciju. Vučiću, ne krij se više iza nemoćnih, dece, žena, već izađi i preuzmi odgovornost. Poručujem svima koji se skrivaju, pre svega ženama iz SNS, vaši partijski drugari su prodali sve šta je moglo, ne dajte da prodaju i poslednje šta nam je ostalo, ljudsko dostojanstvo. Znamo šta nam je činiti, vidimo se 13. aprila u Beogradu, a potom i u slobodnoj Srbiji“, zaključila je poslanica Dveri.


Posle Marijinog govora, na video binu je emitovan Dnevnik slobodne Srbije.

 


Info služba Dveri