Српски Покрет Двери - Лого
Search

Поводом дијалога власти и опозиције у Народној скупштини, лидер Двери је истакао да је то још једана лоша режија ове власти и покушај да се јавности замажу очи, а да се суштински ништа не промени у погледу изборних услова за изборе у марту наредне године.

„Предвиђене су три сесије преговора, уз посредовање ЕУ, у октобру, новембру и децембру. Закључци ће бити донесени после Нове године, а примениће се у фебруару. Као што знамо избори су већ у марту. Шта овакав дијалог може да промени у погледу следећих парламентарних избора? Очигледно ништа.“ – рекао је Обрадовић.

По његовом мишљењу, ови преговори служе искључиво томе да се власт покаже као кооперативна под притиском представника ЕУ.

„Иако сматрам да је сваки дијалог у друштву добар, не желим да својим учешћем дајем легитимитет још једној обмани грађана. Када власт покаже спремност да на време и суштински поправи изборне услове, тад можемо да разговарамо, а за поправљање услова за наредне изборе је већ касно. Наш став о бојкоту се неће мењати“ – истакао је лидер Двери.

 

Инфо служба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: