Српски Покрет Двери - Лого
Search

Председник Двери и члан Председништва Савеза за Србију Бошко Обрадовић обратио се на заједничкој конференцији за медије Савеза за Србију, у Врању, где је говорио о кампањи бојкота.

Он је на почетку изразио захвалност на томе што је заједно са делегацијом Двери био домаћин црквене славе у Прешеву и истакао да постоје политичари у Београду који нису заборавили на југ Србије.

Обрадовић је рекао да се власт према Врању односи исто као локална власт према фасади код Народног позоришта у Врању, преко ког је ставила одштампану цираду уместо да га реновира.

„Онако како изгледа ова цирада, тако изгледа власт СНС протеклих 7 година. Споља бљештаво, обећавајуће, идеално, а иза празнина, ништавило, пропаст. Разваљене и институције и држава и медији и избори и комплетан политички и друштвени живот у Србији. Зато бојкот!“, рекао је он.

Он је нагласио да нема услова за нормалне изборе у Србији, нема политике, нема идеја, јер немате где да их представите.

„Зато смо ми 6 месеци пре избора прогласили бојкот, и за сада обишли преко 100 општина и градова у Србији. Сваки разговор о изборима у марту је завршен, ми на те изборе нећемо изаћи. Једино можемо да говоримо о померању термина избора.“, подсећа Обрадовић.

Обрадовић је истакао да Србијом не влада СНС, већ криминални режим Александра Вучића и његовог брата. Такође, криминал је у свим порама друштва, у високом судству, које штити организовани криминал, исто као и полиција.

Он је на крају позвао Небојшу Стефановића да поднесе оставку на све страначке и државне функције, због криминалних активности његовог оца у вези са трговином оружја. Такође, за крај, Обрадовић је на згради поред Народног позоришта у Врању налепио налепницу „Трг лажи Александра Вучића“, на лажним вратима лажне фасаде, а и у складу са започетом кампањом бојкота, он је спрејом написао бојкот преко лажне фасаде и додао да је за то добио дозволу као што су Вучић и СНС добили употребну дозволу за коришћење нове зграде Народног позоришта у Врању.

[ngg src=“galleries“ ids=“22″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: