Србију је још пре осам година захватио koronAVirus лажних избора који нам трује здравље и животну средину у Србији. Од доласка Александра Вучића и СНС на власт избори су изгубили смисао јер на њима више нема могућности слободног гласања. Гласају медијски препарирани људи без икаквих информација, преплашени и уцењени запослени у јавном сектору, купљени гласачи за ситне поклоне, неслободни грађани који немају право да бирају између понуђених политичких опција, већ морају да гласају за власт.

     Лажни избори су отров који даље рађа смртоносне плодове: распродају наших природних и привредних богатстава, задуживање државе, издају Косова и Метохије, тотални медијски мрак, купљене дипломе и плагиране докторате на највишим државним функцијама, крупан криминал и корупцију у врху власти. Ако изађете на лажне изборе заразићете се овим вирусом и проширити га још више. Једини начин да се заштитимо је бојкот избора и грађанска непослушност.

Једино решење за излазак из ове политичке кризе је споразум између власти и опозиције о слободним и поштеним изборима, затим lex specialis којим би тај Споразум био усвојен у Народној скупштини и прелазна, техничка влада која би гарантовала спровођење тога Споразума и слободни избори након девет месеци. Све друго нас води у још већу политичку кризу. Сваки покушај обрачуна са све већим бројем људи који другачије мисле и узбуњивачима који откривају криминал и корупцију власти само ће изазвати још веће друштвене сукобе.

Овај koronAVirus треба изоловати у карантин, оставити их да се сами играју на лажним изборима и спремити се за ослобођење и оздрављење Србије путем наставка протеста, демонстрација, грађанске непослушности и блокаде институција које не раде свој посао, као што је случај у Црној Гори. Река слободе из Црне Горе прелиће се у Србију и Александар Вучић и Мило Ђукановић пашће са власти у пакету као политичка браћа близанци.

[ngg src=“galleries“ ids=“148″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Бошко Обрадовић

Председник Двери