Српски Покрет Двери - Лого
Search

У наредних 15 дана, а све до одржавања недемократских, противуставних и здравствено небезбедних избора, председник Двери Бошко Обрадовић ће, у 15 видео порука, објаснити зашто изборе заказане за 21. јун треба бојкотовати.

      У десетој видео поруци, Бошко Обрадовић говори испред зграде РТВ Пинк, једног од највећих „места злочина“ актуелне власти. Оно то није само зато што је то телевизија која је емитовала пропагандни спот против Оливера Ивановића пре његовог убиства као једну врсту најаве убиства. И не само зато што је ТВ Пинк хиљадама пута прекршила Устав и све медијске законе, злоупотребила националну фреквенцију као јавно добро и промовисала ријалити програме као врхунац кича, шунда, простаклука и сваког вида бесрама и неморала… Већ пре свега зато што је ТВ Пинк заправо медијски сервис СНС-а и владајућег режима.

На ТВ Пинку се 24 сата дневно промовише само власт. И 24 сата дневно траје пропаганда против свих лидера опозиције и свакога ко другачије мисли од ове власти. Сетимо се само оних скандалозних писама које Жељко Митровић објављује на својој телевизији вређајући свакога ко му се не свиђа.

Све то је медијска слика стварности у којој живимо и наравно лажних избора у којима не желимо да учествујемо.

Једног дана, ТВ Пинк мораће да се нађе на удару закона. Телевизији Пинк биће одузета национална фреквенција, а Жељко Митровић ће морати кривично да одговара за све што је радио.

Зато бојкот ових избора да бисмо дошли до нових и поштених, на којима ћемо сменити актуелну власт да бисмо се изборили за право и правду у Србији у којој ће и Жељко Митровић морати да заврши у затвору.

Целу видео поруку можете погледати овде: 

 

 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: