Српски Покрет Двери - Лого
Search

     Чланови ОО Двери у Књажевцу су у суботу 13. јуна, на Градској пијаци у Књажевцу, делили опозиционе Новине и у разговору са људима објашњавали због чега треба бојкотовати изборе 21. јуна.

     „Двери, и остале опозиционе странке, неће учествовати на наступајућим лажним изборима јер на њима нема избора. Ако избори нису слободни онда то нису избори. Не постоје елементарни услови да би избори били слободни и поштени. Крађа избора је почела и пре расписивања избора али да не идемо даље у прошлост, довољно је погледати начин прикупљања потписа и промену изборних закона у току изборне кампање да би се закључило да су избори противуставни, противзаконити, недемократски, непоштени и неслободни. Не постоје слободне институције као гаранција слободних избора, не постоји могућност контроле изборног процеса. То је довољан разлог да не треба изаћи на гласање.

     И даље мислимо да је најбоље изаћи из ове кризе договором власти и опозицији о новом термину избора, прихватљивим изборним условима за све и формирати техничку владу која би припремила те нове изборе.“ – рекао је Саша Илијић, члан Председништва Српског покрета Двери на конференцији за медије на пијаци у Књажевцу.

Информативна служба ОО Двери у Књажевцу

 

[ngg src=“galleries“ ids=“244″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: