Српски Покрет Двери - Лого
Search

Према инсајдерском извору из редова СНС у Чачку, власт у Србији припрема помоћ братском црногорском режиму Мила Ђукановића на наступајућим изборима 30. августа у форми лажних бирача из Србије који ће за ту прилику добити црногорска документа.

     Исти извор тврди да је само у Моравичком округу СНС припремила 300 својих чланова који ће на дан избора у Црној Гори са лажним документима добијеним од црногорске тајне службе гласати за ДПС. И у другим окрузима у Србији СНС је поделила квоте које морају да буду испуњене како би се више хиљада лажних гласова слило Милу Ђукановића јер је у заостатку у односу на опозицију. 

То је разлог зашто је Црна Гора отворила границе како би ови лажни бирачи могли да уђу на дан избора. Српски покрет Двери упозорава власт у Србији да је стајање на страну Мила Ђукановића директно уперено против српског народа и СПЦ у Црној Гори, који трпе невиђене притиске и малтретирање од стране актуелног црногорског режима. Александар Вучић је већ једном, на прошлим изборима, спасао свог брата близанца Мила Ђукановића од пораза пристајањем да учествује у монтирању лажне афере „Државни удар“, а и овога пута можемо очекивати нове лажне оптужбе да неки Руси и Срби раде против црногорске државе. Вучић очито много дугује Ђукановићу и сада мора да враћа те дугове. Проблем је у томе што то ради на штету српских националних интереса и стаје на страну оних који су усвајањем скандалозног Закона о слободи вероисповести кренули у отимање светиња СПЦ у Црној Гори. Зато је толико важно да истина о Вучићевој и СНС подршци Милу Ђукановићу изађе на видело и да се на тај начин спречи нова изборна крађа у Црној Гори. А смена власти у Подгорици била би увод у смену власти у Београду, па се зато владајући режим у Србији толико плаши пада Мила Ђукановића. 
 

Инфослужба Двери

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: