Novosti

Aleksandar Vulin se javno odriče Kosova i Metohije

foto: Tanjug / Tanja Valič

Aleksandar Vulin se javno odriče Kosova i Metohije

Neverovatno je da Aleksandar Vulin, čovek koji se javno zalaže za razgraničenje i odricanje od dela državne teritorije i dalje sedi u Nemanjinoj 11, a još neverovatnije da se usuđuje da nekog drugog optuži da radi za strane interese. Ima li većeg stranog interesa od toga da se Srbija odrekne Kosova i Metohije, a protiv čega se Dveri uporno bore?

Podsećamo da je lider Dveri već jednom podneo tužbu protiv Aleksandra Vulina zbog narušavanja Ustava i teritorijalnog integriteta Srbije, što je kao ministar ove zemlje dužan da štiti.


Zabrinjavajuće je da se Vulin ponovo, ovog puta u intervjuu Večernjim novostima, zalaže za kršenje Ustava, pri tom uz skandalozne argumente.


Po ministru Vulinu razgraničenje je dobro jer je Zapad protiv toga.


Da li to znači da je u srpskom interesu sve ono protiv čega je Zapad? S obzirom da su zapadne zemlje mahom protiv bojkota da li to znači da je i bojkot u srpskom interesu?

 


Informativna služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.