Novosti

Aranđelovac: Zloupotreba automobila dobijenog za decu sa posebnim potrebama

RTV Sunce

Aranđelovac: Zloupotreba automobila dobijenog za decu sa posebnim potrebama

Svaki dan novi skandal naprednjaka u Aranđelovcu - Automobli dobijen za prevoz dece sa posebnim potrebama koriste opštinski funkcioneri.

Skoro da ne prođe niti jedan dan, a da ne ispliva novi skandal u režiji Srspske napredne stranke i Bojana Radovića, kao predsednika opštine. Najnoviji u nizu tiče se automobila marke FIAT 500L koje je opština Aranđelovac dobila za prevoz dece sa posebnim potrebama. 

Međutim, taj automobil se koristi za sve drugo, a ponajmanje za svrhu za koju je dobijen. Njega koriste opštinski funkcioneri iz redova SNS-a, što građani Aranđelovca svakodnevno primećuju. Da zlo bude veće, ne upotrebljavaju ga samo u službene svrhe, već se voze i u privatnoj režiji, a sve na teret svih građana Aranđelovca kao poreskih obveznika.

Skandal je u toj meri veći što roditelji dece sa posebnim potrebama moraju da mole da im se automobil, inače namenjen njima, dodeli, a opštinsko rukovodstvo na čelu sa Bojanom Radovićem, odlučuje kada je vozilo slobodno, tj. kada niko od naprednjaka nema potrebu za istim. Ako je i od naprednjaka, mnogo je.

Ovo je samo još jedan u nizu skandala u režiji opštinske vlasti SNS-a i Bojana Radovića za samo nekoliko meseci. Nakon što su utrošili 22,5 miliona dinara na video nadzor, nakon raskopane Glavne ulice u sred turističke sezone, nakon spornih tabli na kojima su izuzeli 3 hektara parka, nakon povećanja komunalnih usluga za 23%, nakon sudske presude njihovom funkcioneru Dejanu Vlajkoviću za proneveru novca, nakon najgorih bljuvotina na račun porodica ljudi iz opozicije, sada su se drznuli da uskraćuju i deci sa posebnim potrebama ono što im pripada.

Bojane Radoviću, ako imaš imalo časti, dostojanstva i ljudskosti, podnesi ostavku, jer očigledno nisi dorastao mestu predsednika opštine!

OO Dveri Aranđelovac

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.