Novosti

Beograd: Zoran Radojičić da proveri da li je on uopšte gradonačelnik

Beograd: Zoran Radojičić da proveri da li je on uopšte gradonačelnik

S obzirom da nije znao da je potpisao poskupljenje komunalija u Beogradu, pa je na pitanje novinara o tome rekao da će proveriti, molimo Zorana Radojičića da proveri da li je on uopšte gradonačelnik.

Naime, na osnovu odluke koju je potpisao aktuelni gradonačelnik Beograda, Beograđani koji žive u zgradama sa liftom će održavanje plaćati skoro 50% skuplje, ali on za tu svoju odluku izgleda prvi put čuje.


I dok Radojičić mora da proveri šta je potpisao, Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, je očigledno upućeniji u ovu odluku i obrazlaže je višim cenama održavanja zgrada i stanova u Hrvatskoj i Sloveniji.


Molimo da se što pre razreši misterija i da se građanima objasni ko je u stvari gradonačelnik Beograda, a onda da taj gradonačelnik, umesto na usklađivanju cena, poradi na usklađivanju plata u Beogradu sa onima u Zagrebu i Ljubljani.

 


Informativna služba Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.