Novosti

Boško Obradović: Pozvati rusku vojnu misiju u Srbiju

Info služba Dveri

Boško Obradović: Pozvati rusku vojnu misiju u Srbiju

Predsednik Dveri pitao je kada će tužilaštvo pokrenuti postupak protiv Ane Brnabić zbog izjave da Kosovo nije Srbija, na osnovu koje platforme predsednik ide na sastanke sa Tačijem i zašto Vlada ne pozove rusku vojnu misiju da štiti Srbe na Kosmetu.

„Ana Brnabić je izjavom da Kosovo nije Srbija prekršila zakletvu predsednika vlade i Ustav Srbije, te je pozivam da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak zbog narušavanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.“ – rekao je Obradović i dodao da bi ona sa ovakvim izjavama bila odličan predsednik Vlade, ali lažne države Kosovo.


On je pitao i od kud predsedniku mandat da ide i pregovara sa Tačijem, koji najavljuje potpisivanje pravno-obavezujućeg sporazuma, i po kojoj platformi, kada Skupština nikada o nikakvoj pregovaračkoj platformi nije raspravljala niti je nešto takvo usvojila.


Obradović je predložio da Srbija iskoristi mogućnost i pozove rusku vojnu misiju u Srbiju koja bi bila garant bezbednosti građana na Kosovu i Metohiji. Kako ističe, pregovore je potrebno vratiti u SB UN, a sa prisustvom ruske vojne misije bi naš pregovaračka pozicija bila bolja. Ova misija bi se povukla kada se sa prostora KiM povuče NATO misija.


Predsednik Dveri je postavio i pitanje zašto Vlada nije ispoštovala svoje obećanje da će smanjiti akcize na gorivo u roku od sedam dana i kada se smire protesti, kada je to urađeno čak i u BiH gde je gorivo znatno jeftinije nego u Srbiji.


 

Informativna služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.