Novosti

Boško Obradović: TV PINK i Dijana Hrkalović ne smeju pasti

Boško Obradović: TV PINK i Dijana Hrkalović ne smeju pasti

Na KZN koja je održana u Čačku, predsednik Dveri je istakao da već tri dana traje organizovana odbrana Dijane Hrkalović, državnog sekretara MUP-a Srbije, od jednostavnog pitanja: šta je - mimo Zakona o policiji - tražila u policijskoj stanici u Guči tokom izbornog dana?

Po njegovim rečima u njenu odbranu stali su ministar policije Nebojša Stefanović, direktor Policije Vladimir Rebić i načelnik Policijske uprave grada Čačka Draško Darijević, kao i brojni funkcioneri SNS i drugih satelita vlasti.


„Ali nemoguće je braniti se od istine da je komandu nad policijskom stanicom u Guči toga dana preuzela Dijana Hrkalović uprkos prisustvu načelnika Policijske uprave Čačka. Svi njihovi navodi da to nije tačno padaju u vodu kada se vidi snimak da je pred članove Izbornog štaba Saveza za Srbiju koji su došli da pitaju zašto se hapse opozicioni aktivisti izašla upravo Dijana Hrkalović, a ne prisutni načelnik nadležne Policijske uprave. Posebno je nedopustivo negiranje dokazanih činjenica da je tokom izbornog dana Dragačevom patroliralo više desetina džipova bez ikakvih saobraćajnih oznaka, a da ih policija ni u jednom slučaju nije zaustavila i legitimisala. Ovo je posebno sramna laž jer postoje brojni dokazi u vidu fotografija i video snimaka, a neki od tih džipova bili su parkirani ispred same Policijske stanice u Guči.“ – rekao je Obradović.


On je najavio da će danas da vozi automobil bez tablica i da će ga u 14 časova parkirati ispred Policijske stanice u Čačku da vidi da i će i njega pustiti kao i sve one koji su na taj način vozili po Lučanima na dan izbora.


Po njegovim rečima tokom lokalnih izbora u opštini Lučani bio je suspendovan Zakon o policiji i političko lice iz vrha SNS komandovalo je policijom sa ciljem da se zažmuri na batinaške odrede SNS koji su pretili biračima i hapse opozicionari koji su prijavljivali izborne neregularnosti na biračkim mestima. „Sve ovo je razlog za hitnu smenu Dijane Hrkalović, glavnog eksponenta mafije u vrhu vlasti.“ – rekao je Obradović i dodao:


„Jedno je sigurno: TV PINK i Dijana Hrkalović ne smeju pasti. Režim Aleksandra Vučića braniće ih više nego Kosovo i Metohiju, ako treba  i tenkovima. Zašto? Zato što je TV PINK srce sistema ove vlasti, glavni propagandni centar za održavanje vlasti, a Dijana Hrkalović je organizator i zaštitnik paralelnih bezbednosnih struktura koje okupljaju naprednjačke batinaše iz redova lažnih navijača i kriminalaca i koji služe za terorisanje građana i održanje vlasti po svaku cenu. Pozivam građane Srbije da se ponovo okupimo u subotu, 22. decembra u 18 časova na platou ispred Filosofskog fakulteta u Beogradi i izrazimo protest i protiv zloupotrebe Policije.“Info služba DveriPodeli vest:

Komentari (2)

  1. djordje

    niko se ne pita zasto sve tablice koje su imale tablice i ljudi iz vojvodine??tamo je zivi ogromna bosanska dijaspora kao i njen sef av iz jajinaca.niko ne vidi da se srbija preotima od bosanskih srba svi su postavljeni na visoka mesta kao i crnogorci.zato apelujem na tebe bosko kad dodjes na vlast zabrani da na visoke politicke pozicije u srbiji svakom ko bar 4 kolena ne zivi u srbiji.NA VLAST SRPSKE DOMACINE!!!!A I SAMIM TIM ZAKONOM ZABRANICES 90 POSTO DOSADASNJIH POLITICARA!!!NASIH DUSMANA.TAKO CES ZABRANITI DA SE PONOVO VRATE!!!

    Odgovori
  2. Милутин

    Пријатељу, поделе по месту где је неко рођен не постоје у Дверима.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.