Novosti

Boško Obradović u Knjaževcu: Tražimo slobodne medije i fer izbore

Knjaževac.info

Boško Obradović u Knjaževcu: Tražimo slobodne medije i fer izbore

Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri razgovarao je danas u Knjaževcu sa članovima Opštinske organizacije. Tema sastanka, pored tekućih stranačkih aktivnosti, bili su građanski protesti u zemlji, te „Sporazum sa narodom“, koji je sačinjen u Savezu za Srbiju.

Najvažnija vest je da su građani pobedili strah i izašli na ulice. Krenuo je opštenarodni bunt i vidi se svetlo na kraju tunela. To svetlo je ujedinjenje opozicije, kazao je u Knjaževcu Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju.
„Mi tražimo oslobađanje RTS-a, kao javnog medijskog servisa, tražimo fer i poštene izbore. Nećemo da izlazimo na izbore dok ne budu fer i pošteni.“


Građanski protesti treba da dovedu do fer izbora, a onda i promene sistema u Srbiji, smatra Saša Ilijić, okružni rukovodilac Dveri za Zaječarski okrug.Saša Ilijić, Dveri Knjaževac (foto: Knjaževac.info)

U razgovoru sa članovima Opštinske organizacije u Knjaževcu, Obradović je ponovio da ulaskom u Savez za Srbiju, Dveri nisu izgubile ništa od svog identiteta – duboko tradicionalne političke partije, takozvanog modernog konzervativizma. Kako se čulo na sastanku, Dveri su od nedavno parlamentarna stranka i u Knjaževcu, s obzirom da su u svoje redove primili odbornika Milana Zdravkovića.Izvor: Knjaževac.info


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.