Novosti

Boško Obradović: Vučić će dati Kosovo ali ne da Pink

Info služba Dveri

Boško Obradović: Vučić će dati Kosovo ali ne da Pink

„Nakon izjave Dragana Đilasa o ukidanju nacionalne frekvencije Pinku, Željka Mitrovića je našao da brani niko drugi do predsednik Republike pa se nameće pitanje zašto Vučić toliko brani Mitrovića i da li je Mitrović najmoćniji čovek u zemlji?“ – rekao je Obradović.

Po njegovim rečima Željko Mitrović već godinama zloupotrebljava nacionallnu frekvenciju za obračunavanje sa političkim neistomišljenicima ove vlasti, i to je samo jedan od razloga zašto Pinku treba ukinuti nacionalnu frekvenciju koja je javni resurs svih građana.


Obradović smatra da je Mitrović novcem kupio sve, pa i privilegiju da napada ministre u Vladi i da za to još i dobije podršku predsednika Vlade i predsednika države.


„S obzirom na to da se ni Vučić ni Brnabić nisu usudili da osude uvrede koje Mitrović upućuje ministrima u Vladi, kao i drugim političkim akterima u zemlji, pitam se čime ih Mitrović drži u šaci i da li je on najmoćniji čovek u zemlji“ – rekao je predsednik Dveri.


 

Informativna služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.