Novosti

Čačak: Vlast zloupotrebljava policiju za obračun sa neistomišljenicima

Čačak: Vlast zloupotrebljava policiju za obračun sa neistomišljenicima

Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri u Čačku najoštrije osuđuje hapšenje Željka Damjanovića koji je juče verbalno izrazio protest protiv dolaska Aleksandra Vučića u Čačak.

Srpska napredna stranka na sve načine pokušava da uguši svaki glas kritike i drugačijeg mišljenja, pa i ako je verbalni delikt odavno prestao da postoji, oni zloupotrebljavajući policiju i kršeći zakon hapse i osuđuju građane koji se drznu da se suprotstave očiglednom teroru režimu.

Srpski pokret Dveri neće ostati nem na pokušaj uvođenja potpune diktature, gušenje medijskih sloboda i zabrane iskazivanja drugačijeg mišljenja, svuda i na svakom mestu pružićemo podršku našim ugroženim sugrađanima i pozivamo sve da nam se pridruže u borbi protiv nasilne manjine koja rasprodaje državnu imovinu, dela naše zemlje se odriče, koja gaji kriminal i korupciju a stranačke parazite nagrađuje.

GO Dveri Čačak
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.