Novosti

Članovi Dveri sa Kosova i Metohije pod represijom zbog podrške protestima

Članovi Dveri sa Kosova i Metohije pod represijom zbog podrške protestima

U Kosovskoj Mitrovici se 7. marta održava protest 1 od 5 miliona koji podržavaju i članovi Dveri sa Kosova i Metohije, a upravo zbog te podrške krenula je represija prema našim članovima – ljudima se preti otkazom i ugrožena je bezbednost njihovih porodica i njihove imovine.

Ovi pritisci su naročito pojačani danas nakon sastanka predstavnika Saveza za Srbiju kom su prisustvovali Goran Milenković, član Predsedništva Dveri sa KiM, Slaviša Ristić i Marko Jakšić, lideri pokreta Otadžbina sa KiM i Dragan Đilas, a koji je održan u Leposaviću.


Upozoravamo javnost da je tenzija koja se stvara vrlo opasna. Ukoliko se našim članovima na Kosovu i Metohiji nešto dogodi u narednih nekoliko dana smatraćemo da su za to odgovorni predstavnici Srpske liste i SNS.Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.