Novosti

Dveri Čačak: Aleksandar Maksimović ogledalo bahate vlasti

Dveri Čačak: Aleksandar Maksimović ogledalo bahate vlasti

Naš nobelovac je rekao: „Dođu tako ponekad vremena, kada pamet zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati“ , tako i sada došlo neko čudno vreme, da nam oni najgori dele lekcije. Oni koji na svakom skupu gde se jede i pije, prvi za sto sedaju, a zadnji ustaju. Došlo vreme i da Aleksandar Maksimović, šef odborničke grupe SNS, nama deli lekcije, isti onaj Maksimović koji na zadnjoj sednici bi uhvaćen u laži (oko namenskih sredstava) i na istoj sednici jedva pogodi vrata da izađe napolje u teško alkoholisanom stanju.

Znaju li Čačani koliko ih pomenuti bivši  član G17+  a danas član SNS košta? Znaju li da je naplatio svaku dnevnicu za proteklih više od 6 godina svog bitisanja u vlasti?


Znaju li kako je dobio radno mesto i platu preko budžeta grada Čačka? Kako mu je povećana cena radnog sata u firmi u kojoj (ne)radi? To je onaj koji Dveri optužuje da razvlače sednicu, a zaboravio je on i njegov stranački kolega da na početku sednice dostave izvod iz zapisnika sa prethodne sednice, zbog čega nismo mogli početi na vreme zasedanje, isti onaj Maksimović i odbornici Srpske napredne stranke zbog kojih je sednica bila prekinuta drugi dan zasedanja pre vremena jer nisu imali kvorum potreban za glasanje  jedne od tačaka dnevnog reda.


Isti onaj Maksimović koji je skoro sve amandmane opozicije odbio objašnjenjem koji se ne može pronaći u Poslovniku o radu Skupštine i još ga nije sramota da on spočitava navodnu nestručnost opozicionim odbornicima, on koji je šef odborničke grupe u kojoj većina služi samo za podizanje ruku? Umesto da kao takav se pokrije ušima i ne blamira sebe i druge on uporno i nevešto sa očiglednim lažima pokušava da diskredituje opoziciju.


Poručujemo mu da se okane nečasne rabote kojom se bavi jer Srpski pokret Dveri neće ostati nem na laži koje iznosi, kao što nismo i nećemo ostati nemi na nelegalnu gradnju gradonačelnika, lopovluka u vezi sa nabavkom jelke, rasprodajom imovine grada Čačka i drugim nepočinstvima koja karakterišu ovu nenormalnu vlast.


 

GrO Dveri Čačak


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.