Novosti

Dveri Čačak: Preletači, Ponavljači, Ucenjivači

Dveri Čačak: Preletači, Ponavljači, Ucenjivači

Poštovana nepostojeća Informativna službo GO SNS-a u Čačku, Upravo protiv ovakog primitivizma i prostakluka mi se borimo u Dverima. Kada nemate šta da odgovorite vi onda blatite ljude i govorite neistine i laži.

Molim Vas samo, da sledeći put se potpišete svojim imenom, kao npr. Aleksandar Maksimović ili Marko Parezanović, kako bi narod video ko piše i ko vodi SNS u Čačku.


Napominjemo da Aleksandar Tanasković nikad nije bio „bankar“, ni uspešan ni neuspešan, jer da bi bio bankar, morao je biti vlasnik banke, a on to nikad nije bio niti je to tvrdio. Činjenica jeste da je radio u banci kao činovnik, i to je istina.


Potrebno je poraditi na vašoj pismenosti kako ne bi pravili ovakve greške. Čak je i Aleksandar Vučić morao da ide na kurs iz jezika kod Boška Obradovića, i pored njegove očigledne mržnje prema „čačanskom naglasku“!


Možda mi u Dverima, pa i sam Aleksandar Tanasković, stvarno ne možemo i nismo u stanju da razumemo one koji su svoje diplome kupili, koji ceo život žive na tuđoj grbači, skačući iz jedne u drugu stranku. Takav je i sam gradonačelnik Čačka Milun Todorović. Od JUL-a, preko Demokratske stranke, završio je u SNS-u. Impresivna biografija jednog preletača.


Ako želi da se hvali neka nam onda pokaže svoje diplome iz srednje škole ili sa fakulteta da vidimo gde je završio i kako je završio svoje škole, da li je negde išao na popravni ispit ili nešto slično.


To bi isto voleli da vidimo i kod Marka Parezanovića, Igora Trifunovića, Ostoje Mijailovića, Aleksandra Maksimovića i ostale bratije SNS-a koji danas vode grad. Verujemo da bi se silno iznenadili kada bi videli njihove biografije i radne i školske i stranačke.


Kada govorimo o kadrovima koje spominjete, pa zar svi ti koji su učestvovali u razaranju grada i države nisu sada u SNS-u?!


Da vas podsetim na Mirjanu Đoković, Aleksandra Maksimovića, Radenka Lukovića, Vlada Milića, Veljka Negovanovića, Ostoju Mijailovića, Miluna Todorovića... ima li kraja ovom spisku?


Ali i pored ličnih uvreda koje ste uputili ne možete da se skrijete i da ne odgovorite na pitanja koja se tiču korupcije, kriminala i javašluka u ovom gradu, za šta ste vi iz SNS-a odgovorni!


Pitamo vas zašto padaju tenderi, zašto se građani muče i teško žive? Zašto kupujete kola za stranačke direktore i dajete pare za jelke i filmove koji nisu snimljeni? Koliko novca potrošite po kafanama, koje gradonačelnik plaća sa pozicija tekuće rezerve i sa pozicija prezentacija?! Gde su Dom za stare i Dom zdravlja u Ljubiću? Zašto ste poklonili 6 miliona evra imovine svih građana Čačka partijskim SNS mafijašima?


Zašto gradonačelnik zida „divlje“ spratove u gradu? Dokle ćemo da trpimo građevinsku mafiju?! Zašto je Milun Todorović srušio jedini bioskop u gradu?


Predlažemo vam da na sledećim izborima stavite vaša imena na listu i da proverite koliko vrede u ovom gradu. Iznenadićete se!


Promene su blizu, sveća je dogorela i zato vam ostaje samo da vređate časne ljude, ali i tome dolazi kraj! Spremite se za njega.GRO Dveri u Čačku

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.