Novosti

Dveri Čukarica i Rakovica: Podrška porodici!

Dveri Čukarica i Rakovica: Podrška porodici!

U okviru obeležavanja Svetskog dana porodice, opštinske organizacije Dveri Čukarice i Rakovice, organizovale su 26. maja 2019. „Porodični dan“, u parku Bele vode.Dok su se mališani družili, igrali i crtali, naši članovi su građanima podelili prigodan materijal i prezentovali porodični program našeg Pokreta, sa posebnim akcentom na podršku roditeljstvu, kroz formiranje Ministarstva porodice, kao i predlog finansijskih podsticaja za porast nataliteta.
Posebnu pažnju privukla je i inicijativa o ograničavanju rada nedeljom, posebno u sektoru trgovine, a roditelji su istakli da bi ta mere donela više vremena porodicama, prvenstveno zaposlenih u trgovini, a zatim i drugima koji nedeljno vreme provode po tržnim centrima i hiper marketima... Vidimo se ponovo uskoro!

 


OO Dveri Čukarica i Rakovica


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.