Novosti

Dveri Lazarevac organizovale „Kolonu pamćenja“

Dveri Lazarevac

Dveri Lazarevac organizovale „Kolonu pamćenja“

I ove godine u Lazarevcu, u organizaciji opštinske organizacije Dveri, održan skup „Kolona pamćenja“.

Druga po redu „Kolona pamćenja“ održana je povodom 20. godišnjice NATO bombardovanja a u slavu i čast žrtava ove nekažnjene agresije kao i heroja otadžbinskih ratova vođenih 90ih godina prošlog veka.
Okupljeni Lazarevčani među kojima su bili i veterani ovih ratova i učesnici bitke za Košare prošetali su centralnom pešačkom zonom bez stranačkih obeležja noseći transparent „PAMTIMO heroje otadžbinskih ratova i žrtve NATO agresije“, do spomen obeležja gde je potom položen venac i upriličen parastos stradalima.


Opštinska organizacija Dveri u Lazarevcu zahvaljuje se ovom prilikom svojim prijateljima i sugrađanima na odzivu u nadi da će ova organizacija živeti i u godinama koje nam predstoje te da ćemo i dalje ovakvim povodima iskazivati jedinstvo i slogu koja će nam biti preko potrebna.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.